2777
2789
عنوان

با دوستای شوهرم رفتیم مسافرت دعوا شد

| مشاهده متن کامل بحث + 94901 بازدید | 477 پست
دقیقا باید سعی میکرده حمایتشون میکرده تا خانمش روحیه ای عوض کنه ن اینکه سرکوفت بزنه ک چرا دوتا بچه ا ...

والا انگار دو تا بچه رو از خونه باباش آورده. خب یکم دل ب دلش میدادی. اول ب فکر غذا و استراحت بچه ها بودی بعد شکم خودت. از صب لب دریا بودن خب زن حق داشته کلافه شه. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقاً

ما رفتیم همدان، دخترم اونموقع مریض بود، رفتیم گنج نامه، شوهر بدبختم ۸ بار تو یک ساعت بچه رو برد دستشویی.

فکر کن بسات جوجه رو جمع کردیم و برگشتیم تو شهر اتاق کرایه کردیم، من ده تا شلوار شستم برای دخترم.

صبح رفتیم غار از همون غار برگشتیم تهران.

خوب الان همراه داشتیم، دهن اون بدبختا سرویس بود، کوفتشون میشد، ما بچه ی خودمون بود، دیگه چی کار میخواستیم کنیم، راهمون گرفتیم و برگشتیم.

چقد از شوهره بدم اومدم اه .دو تا بچه یک و سه ساله واقعا سخته اصلا نمیشه تصور کرد. بیخود کرده جلو ۴ ت ...

میتونستیم اون اتاقم ندیم

اتفاقن لطف کردیم

ایشون میخواست شرایط خودش رو بسنجه بعد تشریف بیاره مسافرت

هر مشکلیم با شوهرش داشت مربوط به بقیه نبود

مام همه بچه داشتیم

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
اینجور مسافرتی خیلی سختهآدم نمیدونه چی بگه چی نگهنری بهتره واقعیت

آره بابا 

داداشم اون روز میگه بریم وان 

گفتم تو دلم ، تو بگو بهشت من نمیتونم 🤣 

اخه من بچه دارم ۵ سالشه بچم یهو تب کنه تو مسافرت که مریضم شد یه بار با اینا رفتیم به اونام خوش نمیگذره 

بعد من مثلا اینطوریم وسایل میبرم خودمون درست میکنیم مثلا جوجه ای چیزی 

اونا باید حتما برن رستوران 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

چقدر سخت گرفته ماهی دوست نداشته بال و کتف هیچکدوم دوست نداشته مینست شما مییخوردین بعد سر راه برگشتنه ...

بیشتر خستگی و شوهرش هم دعواهای قبل رو به وسط کشیده باعث شده شدت پیدا کنه

هرچی آرزوی خوبه مال تو ❤

🤣🤣🤣🤣ای زنو بگو بیاد منو وسط پارک قابلمه جلوم ببینه اینقدر غر نزنه

والا 😆😆😆😆

بخدا بعد دیدنت 

همچی ریلکس کنه 

که شوهرش دیگه نشناستش 🤣🤣🤣🤣

خدایی من کنارت باشم جو گیر میشم 

با تاپ شلوارک میشنیم 😂😂😂

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

عاشق پسرتم شدم😂🤣

ببین وسط خانه بازیم خوابش بیاد

یه چیزی لول میکنه زیر سرش میخوابه

میرفت مهد وسط مهد یه جایی میدید خوابشو میکرد😂😂😂😂

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
والا 😆😆😆😆بخدا بعد دیدنت همچی ریلکس کنه که شوهرش دیگه نشناستش 🤣🤣🤣🤣خدایی من کنارت باشم جو گیر ...

والا چقدر ادا دارن مردم، مسافرت همینه دیگه با خونه تر و تمیز و غذای به موقع آماده و تمیز فرق داره

ای زنو باید یه بار با من بیاد آدم بشه😂

جوووون تو ک عشقی میمیرم برا یه سفر دوتایی با تو😍تیپا داغون جیبا پر پول ، نگاه و حرف بقیه هم به کتف

حالا اونا زن و شوهری یکی دیگه تولید کردن اینجا تا سی صفحه هنوز دارن نقد میکنن

اره ببندم بهتره

یه عده هم بد جو‌گیر شدند دارند خودشون رو نابود میکنن

مرسی از همگی

حالا اونا زن و شوهری یکی دیگه تولید کردن اینجا تا سی صفحه هنوز دارن نقد میکنن

ببین دقیقا به همین فکر میکردم، گفتم از شمال برگشتنی، برای اینکه از دل خانمه دربیاره، سومی رو هم درست کردن.

خدا به شمال بعدی رحم کنه