2777
2789
عنوان

با دوستای شوهرم رفتیم مسافرت دعوا شد

| مشاهده متن کامل بحث + 132434 بازدید | 477 پست
خوب زن ماهی دوست نداشت میتونست کته با ماستی جیزی بگیره بخوره انقدر واحب بود که اون همه ادم برن به جا ...

تازه دفعه اولشم نبود بخدا

مثلن میگفتن بریم فلان جا غذا میگفت نه فلان غذا نمیشه خوب نیست بریم اونجا 

چند بارم گوش دادیم

یه جاییم وسط راه همون سرپایی صبحونه خوردیم

هی گفت نشد نیمرو بزنیم با اینا معده درد میشم نمیتونم بخورم

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زن و شوهر تو مسافرت بحث و دعوا کنن 

دورشونو خط میکشم .برای مسافرتهای بعدی 

هر مشکلی دارن باید رعایت اطرافیانو بکنن 

بقیه  اعصابشون بهم میریزه 

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

جیش دالم😂😂😂😂😂😂😂

اصن لوس بود از اون لوسا صدبار اومدن خونمون همه چی خوردن یبار رفتیم خونشون رفتیم بیرون گفت دونگی حساب کنیم 😂

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌
منم مامانم خیلی غری هست..قشنگ‌گوه خور میشی بزی...مثلا وای گوجه بهت گرون داد واییییییییییی تا آخر بیا ...

وای آدم میره دو روز مسافرت آرامش داشته باشه،آدم اینجوری باید بشینه تو خونه که همه امکاناتی براش فراهم باشه یموقع یچیزی کم و کسر نشه 

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
خانم میگفت جیش دالم؟؟

آره😂

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌
بله منم موافقماما شمال دیگه فکر کنم عادی باشه همه دلشون بخواد یه وعده ماهی بخورنبعدم خسته بودیم بچه ...

شاید خانوم گفته وشوهرش اهمیت نداده مگ نمیگید هرکی با ماشین خودش بوده 

😂😂🤐🤐وای کات کن

طلاق گرفتن بیچاره ها به بدبختی کاتشون کردیم بعدشم که جداشدن 

میتونست درست حرفشو بزنه و مسافرت به دهن خودشو بقیه زهر نکنه،عین آدم بگه غذاتو که خوردی یجا دیگه نگه ...

درست حرفشو زده گفتهماهب نمی‌خورم چرا بمونه یه ساعت تا اینا غذا بخورن شوهرش از همون اول میگفت بچه ها ما جایی دیگ میریم بعدن میایم ویلا همین

مسافرت دسته جمعی نباید ساز مخالف بزنی، همه با یچی راضی باشم یکی هی نق بزنه هی بگه نه فلانه بهمانه .. ...

اخه دقیقا اینا اینطوری بودن مخصوصا یکی از دایی خای مامانم 

الانم مراسم های یلدا و ... انتظار دارن ما خچراکی بگیریم جا اماده کنیم اونا زنگ میزنن که فلانی کجاس؟ یعنی هیچچچ خرج و کاری حاضر نیستن انجام بدن 

حالا ناراحت هم میشن اگه نبریشون اولاش شاسد اینطور بود الان دیه هر خانواده‌ای خپدش دیگه راحت ادم به زندگیش میرسه سفر الان بهمون خوش میگذره حال میکنیم

🖤🤍https://abzarek.ir/service-p/msg/1975701