2777
2789
عنوان

با دوستای شوهرم رفتیم مسافرت دعوا شد

| مشاهده متن کامل بحث + 135963 بازدید | 477 پست

مسافر ت جمعی یعنی تحمل عذاب سخت الهی

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونی من خودمو نامزدم با دوست نامزدمو همسرش چندباری مسافرت رفتیم، خیلی چیزا برام تجربه شده،کلا زندگ ...

من مامانم ازون اداییاس. نق بزنه . مخ ادمو تیلیت کمه. واسه همین یاهاش کسی مسافرت نمیره.‌. این اقا قشنگ مشخصه تو‌حرفاش ک کلا یر این رفتار خانوم شاکیه چون گف با خانوادشم میریم همینجوریه. 

parasoo1989@
از مرد یا زنی که منافع رفیقاش رو به منافع خانوادش ترجیح بده متنفرم. نشسته تنها غذا خورده ادم بی درک.

اونم دیگه بخدا ازش خسته شده بود

اعصابش داغون بود

من نمیخواستم قضاوت کنم ولی خدایی ادایی و اهل بهونه بود

خیلی ناز میکرد این اله این بله این فلانه این بهمانه

دفعه اولشم نبود بابت غذا و رستوران بهونه میاورد

من خودم کبابی نیستم یه شب رفتیم کبابی هیچی نگفتم

شوهرم رفت جلو برام سفارش یه سیخ کتف و بال داد

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
خانواده شوهر منم گوشت و برنجی هستند ولی من لب نمیزنم نهایت چند روزه نون و ماست برنج خالی زیتونی یه ج ...

تو سفر باید گذشت بیشتری داشت با جمع کنار اومد من خودم نود درصد سفرهام دسته جمعی هست خیلی جاها باب میلم نیست اما کوتاه میلم به خاطر همون لذت تو جمع بودن 

بقیه هم موظف نیستن شاید به دل این خانوم راه بیان اما شرایط خانمی که بچه کوچیک اونم دوتا داره فرق میکنه خیلی جاها دیگه نمیتونه با جمع همراهی کنه اینجا باید شوهر مسیولیت پذیر باشه نه اینکه خانومش رو ول کرده هیچی چرا بچه هاشو ول کرده بود 

این آقا میتونست با خانومش موقع غذا از بقیه جدا بشه بره جای دیگه غذا بخوره 

بدترین کار ممکن رو انجام داده بود که خانوم و بچه ها رو ول کرد نشست به غذا خوردن

همه مشکلات اون زن مربوط میشد به خستگی از فرزند داری (اونم دو تا بچه کوچیک)و درک نشدن از طرف همسر 

بهتر بود توی مسافرت بیشتر مسئولیت رو آقا به عهده میگرفت تا خستگی از تن و روح اون مادر خسته بیرون بره ولی آقا بدتر یع آب حوش رو منت کرد سر خانمش با اینکه وظیفه اش بوده

خانم مسافرت اومده بوده تا کمی خستگی درکنه اما خستع تر شده بوده و رستوران که شوهرش نشسته به غذا خوردن تیر خلاص رو زده به خانمه 

اگه بهش نسازه یا حساسیت داشته باشه هم میگی بخوره خفه شه؟

عزیزم شماله و ماهیش،شاید بقیه دکس دارن یه وعده ماهی بخورن،حساسیت داشته ماشین داشتن به شوهرش میگفت پس شما بخورید تو راه نگه دار یجا دیگه واسه ما یچی دیگه بگیر،نه که قهر کنه با بچه بره بیرون وایسه،قرار نیس همش اون دستور بده بقیم بگن چشم،این دیگه عمرا باهاشم جایی برن

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

مرده یه مرد نفهم بیشعور بوده دوتا بچه سه و یک ساله داره معلوم پدرش در میاد زنه گفته ماهی نمی‌خورم مرده بلند میشد میرفتن جایی دیگ یه چیز دیگ خانوادگی میخوردن ن عین بیشعورا بشینه اول بلومبونه بعد بره سراغ زن و بچه هاش این یک پس معلومه بی‌غیرت رو ناموسش و حس مسئولیت نداره دوم اینک اگ ادم بود ده بار نمی‌گفت بچه نمیخاستم تو اوردی یا جلو دوستاش بگ خانوادگی بد ادایین

من مامانم ازون اداییاس. نق بزنه . مخ ادمو تیلیت کمه. واسه همین یاهاش کسی مسافرت نمیره.‌. این اقا قشن ...

جمع کردن دوتا بچه تو خونه هم سخته چه برسه به مسافرت بنظرم اصلا با بچه رفتن مسافرت اشتباهه 

چقدر سخت گرفته ماهی دوست نداشته بال و کتف هیچکدوم دوست نداشته مینست شما مییخوردین بعد سر راه برگشتنه ...

دقیقن من خودم بودم اینکارو میکردم

گفتم من شب قبلش رفتیم کبابی 

کباب دوست ندارم جداگونه یه کتف و بال سفارش دادم

با نونم خوردم

دیگه قرار نیست هر وعده به میل ما باشه

باور کن لب به قلیون نمیزنم اونا کشیدن من یک کلام مخالفت نکردم

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )