2777
2789
عنوان

با دوستای شوهرم رفتیم مسافرت دعوا شد

| مشاهده متن کامل بحث + 129136 بازدید | 477 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مامانم ازون اداییاس. نق بزنه . مخ ادمو تیلیت کمه. واسه همین یاهاش کسی مسافرت نمیره.‌. این اقا قشن ...

وای اصلا خدا نصیب نکنه این آدما تو جمع باشن، از همههه چی ایراد میگیرن،خوبه اینا سفرا کمپینگی برن!!!

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
مسافرت کوفت شد که والا با بچه کوچیک مسافرت طولانی اشتباهه ادم خسته میشه کم میاره چه بد زن و شوهر باه ...

خیلیم طولانی نبود

بله خدایی اخرش بد تموم شد

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
تو سفر باید گذشت بیشتری داشت با جمع کنار اومد من خودم نود درصد سفرهام دسته جمعی هست خیلی جاها باب می ...

فکر میکنم با توجه به حرفای استارتر اینقد این زنه در طول مسافرت نق زده و جیگر شوهره رو خون کرده که شوهره دیگه کلا بیخیالشون شده 

معمولا آقایون دلشون میخواد تو مسافرت آرامش کامل داشته باشن تا از زیر بار کار. و فشار زندگی چند روز راحت بشن 

اینکه یه نفر بخاطر هرررر کاری نق بزنه به جونشون واقعا اعصاب ادمو بهم میریزه

دقیقن من خودم بودم اینکارو میکردمگفتم من شب قبلش رفتیم کبابی کباب دوست ندارم جداگونه یه کتف و بال سف ...

بالاخره چی شد.؟

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
میدونی من خودمو نامزدم با دوست نامزدمو همسرش چندباری مسافرت رفتیم، خیلی چیزا برام تجربه شده،کلا زندگ ...

کلا نمیدونم چرا 

ولی ما فامیل مادری خاله هاش و دایی هاش میرفتیم 

۱ بار دعوا شد ۲ بار دعوا شد  ۳ بار دعوا شد همه شم سر ماها خالی میکردن اصن گردن نمیگرفتن 

الان خودمون با دایی هام و پدربزرگ مادربزرگ 

سالی چندین بار بیرون میریم مسافرت انقدررر هم خوش میگذره برا اونا خونه اصن راضی نبودن بگیری باید تو ماشین و اینا میخوابیدی و چادر و مدرسه و خوابگاه 

الان یه شب فوقش ۶،۷ تومن چقدره مگه ؟ داشتنا ولی اصلااا انگار نه انگار حاضر نبودن یه دست غذا بگیرن ۳۰۰ تومن اون موقع خوب بودا حاضر بودن غذا ۵۰ تومن ۱۰۰ تومنی بخورن. خب نمیشد هم که ما جدا اونا جدا 

همیشهههه هم آخرش دعوا بود  اعصاب ادم و خراب میکردن

🖤🤍https://abzarek.ir/service-p/msg/1975701

مسافرت با هرکسی نمیچسبع آدم خودش رو میخواد

یبار رفتیم یجای گردشی  نزدیک به خودمون با دوست همسرم و خانمش هر چند دقیقه اعلام میکرد جیش دالم با همین لحن🫤یسریا آداب جمع رو نمی‌دونن

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌
ادامه شو نوشتی بگو بیام بخونم😅🫣و راز موفقيتت برای سفر با اونا رو بگومن شوهرم اصرار می کنه ولی خودم ...

ما برعکس شما اصلا با خانواده ها مسافرت نمی‌ریم فقط با دوستامون‌

یک مسافرت به یاد ماندنی شد که تا آخر عمر به یادتون میمونه

بله 😔😂😂

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
وای اصلا خدا نصیب نکنه این آدما تو جمع باشن، از همههه چی ایراد میگیرن،خوبه اینا سفرا کمپینگی برن!!!

منم مامانم خیلی غری هست..قشنگ‌گوه خور میشی بزی...مثلا وای گوجه بهت گرون داد واییییییییییی تا آخر بیاییم خونه میگ اه