اون دوتا دوستای متاهل شوهرم با دو تا دختر ازدواج کردند که هم محله ای خودشون بودن
بینشون فقط من بودم که اهل یه شهر دیگه هستم
( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ظاهرا شوهرش اصلا درک و کمکی بهش نمیکنه این خانوم از طرف شوهرش اگه تامین باشه میتونه بچه هاشو بزرگ کن ...
من تا بزرگم نشد نرفتم
گفتم هی از کجا بیارم بشورم بدم بخوره عوض کنم و ...
همه جا اب گرم نیست
همه جا اب جوش نیست
شاید من کلی بگردم نتونم غذا کمکی گیر بیارم
باور کن از ترس اینا اصلن نمیرفتم ..تا بزرگ شد پوشک رو گذاشت کنار و اومد سر سفره واسه غذا
دیگه خیالم راحت شد
( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
بزرگترین مشکل یک زوج اینه که یکنفر از سر خودخواهی بچه بیاره
نکته ای که تو این تعریفات من فهمیدم این بوده که آقا اصلا نمی خواسته بچه دار بشن و این خانم دوتا آورده با خودخواهی تمام و کسی که بچه نخواد کوچکترین کاری که میکنه بطور وحشتناکی سختشه و چقد بد
بر خلاف همه ک زنه رو درک نمیکنن و حق رو ب بقیه میدن . من حق رو به زنه میدم چون مشخصه دلش از شوهرش پر ...
بابا بخدا کمک میکرد
ما هم کمک میکردیم
اصلن بچه کوچولو شیرینه همه دوس دارند بغل کنند و بوس و ...
باز بزرگه یکم نقق میزد
کوچیکه اروم بود
مرده اما میگفت خودش لوس اینا م مثل خودت بد بار اوردی
من دقیقا شرایطم مثل این خانم بود با دوتا بچه احتمالا خانم ماهی دوست نداشته خب نداشته باشه شوهر و بچه هایش حتما ماهی میخوردن مخصوصا که تایم غذای بچه ها هم دیرشده بوده و وقت انتخاب منو نبوده اون اومده خودشو لوس کرده که ناموفق بوده یک وعده رو آدم میتونه سر کنه حتی به غلط عزت نفس خودشو زیر سوال برده و خودشو انگشت نما کرده و همینطور انتخاب همسرش و بقیه رو زیر سوال برده که در این شرایط هر کسی دیگه هم جای شوهر این خانم باشه عصبانی میشه
بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌
میدونی من خودمو نامزدم با دوست نامزدمو همسرش چندباری مسافرت رفتیم، خیلی چیزا برام تجربه شده،کلا زندگی همش تجربس ،این همه هزینه میکنی بری مسافرت یذره حال و هوات عوض شه که سره یه وعده غذا دعوا درست کنی؟خب بشین تو خونت