2777
2789
عنوان

من غیر طبیعی هستم ❔

225 بازدید | 23 پست

نمیتونم بدی ها رو فراموش کنم کسی کوچکترین بدی به خودم یا کسایی که دوستشون دارم کنه بی اغراق حتی از مرگش خوشحال میشم و تا این حد کینه میگیرم 

اصلا نمیتونم ببخشم و فراموش کنم 

کار و زندگیمو ول میکنم تا شاید شکست دشمنمو ببینم و خوشحال بشم و انگار کل دنیا رو بهم دادن وقتی ببینم آدمی که ازش متنفرم و بهم بدی کرده تاوان داده اگر هم کارما پس نده عصبانی میشم و از همه دنیا متنفر میشم که چرا عدالتی تو این دنیا نیست 

همه اینجوری هستن یا فقط من اینجوریم ؟ 

احساس میکنم دارم عمرمو با نفرت و کینه هدر میدم ولی نمیتونم بی تفاوت باشم به بدی ها 

بله خیلیم خطرناکه یه بیمار روانیه دست خودت نی

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشد تا بخشیده بشید

چرا باید کسی کاری کنه که لازم باشه یه نفر دیگه اونو ببخشه ؟ 

من هیچ وقت از روی بد ذاتی درحق کسی بدی نکردم و نیازی به بخشش کسی ندارم و هیچ وقت هم آدمای بد ذات و بدجنس رو نمی بخشم

چرا باید کسی کاری کنه که لازم باشه یه نفر دیگه اونو ببخشه ؟ من هیچ وقت از روی بد ذاتی درحق کسی بدی ن ...

خب البته آدم نباید دیگران رو اذیت کنه و حق الناس گردنش بیاد 

کاربر آقا 
بله خیلیم خطرناکه یه بیمار روانیه دست خودت نی

چجوری بقیه با ظلم و بدجنسی مردم کنار میان و راحت فراموش میکنن ؟ شاید اگه همه مثل من بودن دنیا اینجوری نبود و کسی جرئت نمیکرد به کسی بدی کنه 

مسلما طبیعی نیستی.هیچ ادمی خوب مطلق یا بد مطلق نیست شماهم مسلما بدی هایی کردی به بقیه،یعنی اونام حق ...

اگر حق کسی رو خوردم بدجنسی کردم تهمت زدم آبروی کسی رو بردم و کلا دخل و تصرفی تو سرنوشت کسی داشتم 

آره دیگران حق دارن مرگ منو بخوان ولی من به خاطر خودخواهی و بدجنسی حق کسی رو پایمال نکردم هیچ وقت 

اونایی که من ازشون متنفرم به نظرم وجودشون فایده ای برای دنیا نداره و فقط ضرر هستن 

من از اونور بوم افتادم😑کسی بهم بدی هم بکنه اتفاقی براش بیفته ناراحت میشم.سریع یادم میره ک بهم بدی ک ...

خوبه اینجوری حداقل آرامش داری 

من برعکسم واقعا دارم عذاب میکشم از این ویژگی خودم انگار بیشتر از همه به خودم ضرر زدم با کینه و نفرت 

سریع دلم میخواد آدما رو کنار بذارم اگه بدی ببینم

اگه کینه به دل نمیگیری یه کامنت بذاریم

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞