2777
2789
عنوان

درمان افسردگی بدون دارو🙂تجربه های خودم که ازشون جواب گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 52192 بازدید | 175 پست
الان فعلا نمیتونم برم بیرون چون دارم درس میخونم دعا کن موفق شم .

ایشالا موفق میشی🙏پیشنهاد میکنم اگه واسه کنکور میخونی همه دانشگاه ها شرکت کن، پیام نور و غیرانتفاعی و علمی کاربردی و حتی بدون کنکور هم با معدل هست اونم شرکت کن ، هر کدوم نتیجه بهتری داشت انتخاب کن، شهرهای دیگه برات بهتره که از خونه هم دور میشی

موثر هست شما انجام دادین ؟

من اول کارایی که تاپیک نوشتم انجام داده بودم، به مرور که بهتر شدم الان روی خودم آگاهیم بالا رفته و احساسات خودمو راحت تشخیص میدم و هر موقع حال بد و احساسات منفی بیاد سراغم علت یابی میکنم و به سمت مثبت میبرم. گاهی وقتا طبیعیه که احساسات منفی بیاد سراغ آدم فقط باید بلد باشی اون موقع ها بدونی چیکار کنی دوباره حالت خوب بشه.

این عکس خیلی مفید و خلاصه نشون میده که چه احساس هایی حالمونو بد میکنه و کم کم پله پله چجوری اونارو ببریم به سمت حال خوب ، فقط تخلیه اون احساسات رو خودتون باید از نت پیدا کنین بخونین ، توی اینستا هم پیج های روانشناسی مطلب میذارن و خیلی قشنگ کمک میکنن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونایی که یادمه الان میگم بقیه رو نگاه میکنم بعدا میذارم براتون…(انسان در جستجوی معنا )برای من خیلی ...

آبجی من هزینه تهیه کتاب ندارم جایی هست نسخه pdfرایگان داری برام بفرستی جدیدن احساس میکنم عزت نفس و اعتماد به نفس ازدست دادم ..وسواس گرفتم خیلی فکروخیال میکنم خیلی به قضاوت ها اهمیت میدمخیلی دلهره وپشیمونی وهراس دارم

اونایی که یادمه الان میگم بقیه رو نگاه میکنم بعدا میذارم براتون…(انسان در جستجوی معنا )برای من خیلی ...

خیلی دلم میخواد خودم بازسازی کنم ..راستش هیچ منبع درآمدی ندارم از لحاظ روحی به شدت روم فشاره اگر کتابی هست اگر چیزی که واقعاً کمک کننده هست برام بفرست لطفاً تنها کاری که میتونم برات انجام بدم دعا کنم خدا عاقبت بخیرت کنه اول هر چیزی خوبه اما نمیدونی روزگار قراره باهات چیکار کنه ...

آبجی من هزینه تهیه کتاب ندارم جایی هست نسخه pdfرایگان داری برام بفرستی جدیدن احساس میکنم عزت نفس و ا ...

عزیزم کارایی که نوشتم رو یکی یکی انجام بده حالت خوب میشه، کتاب هم اره بعضیاشون اینترنتی هم هست ولی من ندارم، بابد گوگل بزنی ببینی میاره یا نه، اگه نبود کتابخونه هم خوبه عضو بشی کناب امانت بگیری بخونی 

خیلی دلم میخواد خودم بازسازی کنم ..راستش هیچ منبع درآمدی ندارم از لحاظ روحی به شدت روم فشاره اگر کتا ...

افرین همین که خودت به این نتیجه رسیدی و دوس دارم به خودت کمک کنی خیلی عالیه👏

اینترنتی هارو نگاه کن ببین کدومش هست که بتونی پی دی اف بخونی، توی دیج ی کال ا هم با تخفیف میذارن ، ولی رایگان بخوای مشاوره ۱۴۸۰ زنگ بزن مشاوره رایگانه ، میتونی دونه دونه برا مشکلاتت ازشون کمک بگیری بدون هزینه، توی اینستا هم پیج های روانشناسی هستن که پرسش و پاسخ میذارن و رایگان میتونی ازشون کمک بگیری، اگر خواستی بهم پیام بده گمت نکنم برات میفرستم پیج ها رو دنبال کنی

افرین همین که خودت به این نتیجه رسیدی و دوس دارم به خودت کمک کنی خیلی عالیه👏اینترنتی هارو نگاه کن ب ...

ممنونم عزیزم🌼حتماً تموم تلاشم میکنم دعا کنم کم نیارم امیدوارم عاقبت همه ختم بخیر بشه

عزیزم کارایی که نوشتم رو یکی یکی انجام بده حالت خوب میشه، کتاب هم اره بعضیاشون اینترنتی هم هست ولی م ...

فعلن آبجی من هزینه تهیه چه اینترنتی چه  اون برنامه که گفتی ندارم الانم رایگان از ایرانسل گرفتم..حضوری هم نه اجازشو ونه شرایطشو دارم که برم 

افرین همین که خودت به این نتیجه رسیدی و دوس دارم به خودت کمک کنی خیلی عالیه👏اینترنتی هارو نگاه کن ب ...

خصوصی پیام دادم خوشحال میشم حتما برام بفرست ان شاالله منم برات جبران کنم الهی که عاقبت بخیر شی😘🌼