2777
2789
عنوان

با دوستای شوهرم رفتیم مسافرت دعوا شد

| مشاهده متن کامل بحث + 98774 بازدید | 477 پست
کتاب نویس هستیو نمیتونی دو خط درست تایپ کنی؟بنظرم برو دوغتو بنوش نمیخواد راجع به دیگران تاپیک بزنی ی ...

عزیزم اروم باش

الان دلیل سوختنت رو بگو شاید یه پمادی بهت معرفی کردم

اروم شدی مثل ادم صحبت کردی نه در حد لیاقت خودت

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب زن ماهی دوست نداشت میتونست کته با ماستی جیزی بگیره بخوره انقدر واحب بود که اون همه ادم برن به جا ...

نه! ولی شما زنی هورمون زنانه رو انکار نکن. زنی که دوتا بچه دنیا اورده و شیرخوار هستن شرایط روحی خوبی نداره. خستگی مادر بودن زیاده. 

همش تقصیر همسرشه. مرد بیفکر باید با خانومش صحبت میکرد. تنهایی غذا نمیخورد. جلو جمع خانومش رو کوچیک نمیکرد.

این آقا معلومه تو‌خونه کمک نمیکنه ک خانومش گفته تو‌خونه پوسیدم کمکشم ک در حد آبجوش و‌ پوشک بوده از ص ...

بخون باقیشو .‌اسی میگه کلا خانوم از اول بد قلقی میکرده. اینجا نه اونجا نه. . ادم باجمع میره مسافرت باید خودشو وفق بده ی مقدار.‌ یا میبینه نمیتونه نره . 

parasoo1989@
نمیدونمولی خودشم تماس گرفت هماهنگ کرد چی ببریماولش همه چی عادی بودشایدم من متوجه چیزی نشدمنمیدونم

حالا اینا مهم نیست 

دعوا  و بحث تو جمع خاطره ی بدی هست 

این بده

به روش اصلا نیارین دیگه 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

توراه برگشتم هردوباهم خوندن

هر دو مقصریم دیگه باید بریم

ازایییییینجااااا😂 ولی اسی 

همین روزا برین خونشون بپرس

بعدش چی شد بیا تاپیک بزن

بخدا هواسم میمونه توتاپیکت

چون میری مسافرت دلیل نمیشه خودتو فراموش کنیاینا باید رستورانی میرفتن که همه چی باشه

وای عزیزم مسافرته دیگه، حالا یبارم آدم یه چیزی بخوره که دوست نداره،نمیشه که دائم غر بزنی به جون بقیه، مگه مستفرت چیزیه که از پیش تعیین شدس همه چیش؟فکر کنه با تور اومده اونموقع میخواس چیکار کنه؟ اینجور آدما بدمسافرتن و همیشه هم یچی برا بهونه پیدا میکنن

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

رفتار هرجفتشون اشتباه بوده...

مرده بی درک بود و باید به خانومه کمک می‌کرد چون واقعا سخته مسافرت با بچه ....

و اینکه خانومه هم ماهی دوست نداشت باید کتف و بال یا چیز دیگه ای سفارش میداد نه قهر کنه و بره....

یا اینکه یکی از بچه هاشونو با خودشون میکردن و یکی دیگرون و پیش مامان یا باباهاشون بزارن...

من خودمم مسافرت با دوستام و دوست پسراشون یا شوهر یا نامزدهاشون میرم میریم کله پزی من کلپچ دوست نداشتم ولی حداقل دوتا قاشق هم میخوردم که ناراحت نشن و این ی جور بی احترامی واقعا...

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 
بله درسته مشکل شوهرش بود که اومد با شما نشست به غذا خوردن در حالیکه زن و‌بچه اش بیروت بودن غذا دوست ...

خانواده شوهر منم گوشت و برنجی هستند ولی من لب نمیزنم نهایت چند روزه نون و ماست برنج خالی زیتونی یه جیزی که سیرم کنه میخورم شکم رو بعد تو خونه که برگشتم میتونم هرچی خواستم بریزم توش