2777
2789
عنوان

من نمیتونم مادر بشم تا شوهرم راحت خرج خانم رو بده😪

| مشاهده متن کامل بحث + 4589 بازدید | 181 پست
برای همینه که همیشه میگم خانواده طرف از خودع طرف برای ازدواج مهم ترن

اتفاقا بلوغ فکری و استقلال و فهم یک مرد، زمانی مشخص میشه که خانواده ی خوب و نرمالی نداشته باشه و در عین حال بتونه آرامش زن و زندگی شو و حریم خصوصی زندگی مشترکشون رو حفظ کنه. 

وگرنه در حالت عادی که همه خوبند و اصولاً چالشی بوجود نمیاد که مرد بخواد کاری کنه. 

مرد باید مرد روزای سخت و چالش برانگیز باشه تا مردونگی اش مشخص بشه. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونا زرنگن شوهر منم خر خانوادشمن هیچوقت پول تو جیبی ندارماما اون گدا گشنه ها همیشه تامیننشوهرم منو ک ...

به قرآن هرچقدر فکر میکنم نمی‌فهمم درک نمیکنم چجوری این اشغالارو تحمل میکنید حیف خودتون نیست؟ 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

عجب برادرای ببخشید احمقی مرض داشتن ازدواج کردن؟!؟

بارها با جاریم نشستیم گریه کردیم جاریم تنبلی تخمدان داره دکتر گفته باید زودتر باردار بشی شوهرش گفته نه اونم بخاطر خرج های پرنسس

واقعا خدا خیر دنیا و آخرتش بده چه خواهر مهربونی امیدوا م خوشبخت بشه و بهترینها براش تو زندگی رقم بخو ...

فدات عزیزم. صبح تا شب دعا میکنم یه ازدواج موفق داشته باشه مثل برگ‌گل پاکه. مهربون و خوش‌ذات. 

چرا اکثر پسرای ایرانی اینقدر وابسته به خونوادن یا خرجشون یکیه؟ 

اینکه نشد زندگی مستقلانه آدم چشمش می‌ترسه ازدواج کنه متنفرم از این مدل زندگی

قبل ازدواج این موارد خوب بسنجید یکیو میشناسم پدر شوهر مادرشوهرش که مداخله گر بودن هیچ عمه و دایی دخترای فامیل شوهرش هم مزاحم زندگیشونن و دخالت می کردند 

طرف دوام نیاورد جدا شد

بارها با جاریم نشستیم گریه کردیم جاریم تنبلی تخمدان داره دکتر گفته باید زودتر باردار بشی شوهرش گفته ...

پس مادرش غلط کرد دوتا دخترو بدبخت کرد پسرای کله پوکشو ور میداشت ترشی میزاشت دخترای مردمو بدبخت نمیکرد 

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
فدات عزیزم. صبح تا شب دعا میکنم یه ازدواج موفق داشته باشه مثل برگ‌گل پاکه. مهربون و خوش‌ذات.

الهی عزیزم جفتتون همینجوری هستین کاملا مشخصه منم براتون دعا میکنم❤️❤️

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

عین خانواده شوهر منمواد تو یخچالشونم ما باید بخریمخواهرش شوهر داره ولی ما باید خرجشونو بدیمبسکه گدا ...

شوهراون خاهر

غرور نداره ؟چقد بی غیرته،کسی،دیگه،خرجشوبده

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
بارها با جاریم نشستیم گریه کردیم جاریم تنبلی تخمدان داره دکتر گفته باید زودتر باردار بشی شوهرش گفته ...

یعنی واقعاً الان شما و جاری تون غصه می خورید که چرا نمی تونید بچه دار بشید؟! 

فکر کنم باید برای چیزای مهمتری غصه بخورید و چاره اندیشی کنید!