2777
2789
عنوان

من نمیتونم مادر بشم تا شوهرم راحت خرج خانم رو بده😪

| مشاهده متن کامل بحث + 4465 بازدید | 181 پست

اسی جان دوسه تا از تاپیکاتو خوندم،ناراحت نشو عزیزم اینارو خواهرانه بهت می گم مقصر صد در صد اینا خودتی فقط

تا مظلومی نباشه ظالمم پیداش نمیشه،شما خودت اجازه می دی همسرت در حقت ظلم کنه رویه اتو تغییر بده وگرنه پنج سال بعد یه ادمی افسرده و عصبی و پر از کینه و نفرتی میشی عزیز من

دیدن خاکستر های تل آویو آرزوی منه🇸🇩🇱🇧🇮🇷خوشت نمیاد از آرزوم؟پس یه لیوان آب خنک بخور...                               #مرگ_بر_اسرائیل
کسی میشناسم ماهی پنج تومن به خانواده خودش میده ولی زنش اصلا روحشم خبر نداره وحقوقش پنج تومن کمتر می‌ ...

خیلی از مردها به خانواده هاشون کمک می کنند، چه پنهونی چه علنی. اشکالی نداره واقعاً. 

ولی در شرایطی که زندگی واسه خانوم خونه سخت بشه، اشکال داره و درست نیست. مثل استارتر. 

به هر صورت مردهای عاقل و با عرضه وقتی هم به خانواده شون کمک می کنند، حواس شون هست که زندگی خودشون کم و کسری نداشته باشه یا صلاح نمی دونن که خانم شون متوجه بشه تا بیخودی حساسیت بوجود نیاد. 

سعی می کنند حواس شون به همه ی اطرافیان باشه. نه مثل جریان اسی. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید