2777
2789
عنوان

من نمیتونم مادر بشم تا شوهرم راحت خرج خانم رو بده😪

| مشاهده متن کامل بحث + 4725 بازدید | 181 پست
یعنی واقعاً الان شما و جاری تون غصه می خورید که چرا نمی تونید بچه دار بشید؟! فکر کنم باید برای چیزای ...

ای کاش فقط بچه بود اینقدر مادرشون پشت ما فتنه کرده تو تاپیک های قبلم هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا اکثر پسرای ایرانی اینقدر وابسته به خونوادن یا خرجشون یکیه؟ اینکه نشد زندگی مستقلانه آدم چشمش می‌ ...

مقصر همون پدر مادر ها هستن که شخصیت بچه هارو اینقدر وایسته شکل میدن

امیدوارم ما مادرانی باشیم که تمام تلاشمون برای شکل دادن شخصیت مستقلی برای بچه هامون بوجود بیاریم و بهشون عشق به همسر و تعادل در محبت و عشق ورزیدن نسبت به همسر و پدر و مادر و خواهر برادر و یاد بدیم

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

چرا اکثر پسرای ایرانی اینقدر وابسته به خونوادن یا خرجشون یکیه؟ اینکه نشد زندگی مستقلانه آدم چشمش می‌ ...

عزیزم وقتی که یک خونه و یک زندگی، رئیس و مرد و صاحب مقتدر نداشته باشه، طبیعیه که به جز والدین طرف، دیگران هم جرأت نفوذ و دخالت پیدا می کنند و در نهایت اون حریم زندگی مشترک از بین میره و منجر به جدایی میشه 

من و جاریم خیلی غرور داریم اصلا خرج اضافی نمی‌کنیم من بدبخت کل سال یه مانتو خریدم فقط خرج خونه هم نگ ...

اشتباهتون همینه ، غرور چه معنی داره عزیزم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

والاکاری پیش اومدمن داداشم با آژانس منو،رسوند خونم چون شب بود

من بزورپول کرایه دادم ،،،میگم خلاصه زحمت میکشه،،،،یازنش ناراضی نباشه

حالاچی شما ازگلوت بزنی براخاهرشوهر

مادرشوهر پرمدعا

خیلی رو،دارن والا

زندگی سخت شده ،،،اینا آوارشدن سرکسی دیگه

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
ای کاش فقط بچه بود اینقدر مادرشون پشت ما فتنه کرده تو تاپیک های قبلم هست

به هر صورت بچه دار شدن بسیار موضوع مهمی است و باید با یک برنامه ریزی خاص و در کمال امنیت و آرامش صورت بگیره. 

موضوعات و چالش های قبل از تصمیم به بچه دار شدن، مشخص می کنه که آدم بچه دار بشه یا نه. 

حل بسیاری از مسائل و تصمیم گیری راجع به اونها، قبل از بچه دار شدن، خیلی خیلی آسون تره و خساراتش هم به مراتب کمتره. 

و مادر من 

که دختر عمومهای هارم که الهی جزجگر بزنن دیوونه اش کرده بودن 

8 تا بودن از یه عمو

همه تو سن مامانم 

والاکاری پیش اومدمن داداشم با آژانس منو،رسوند خونم چون شب بودمن بزورپول کرایه دادم ،،،میگم خلاصه زحم ...

ای کاش همه شعور شما رو داشتن بخدا این مادر و دختر بخاطر پول نبود نگاهم به اینا نمینداختن

اشتباهتون همینه ، غرور چه معنی داره عزیزم

شوهرباید خرج زنش کنه به انداره هرچی،که میتونه وزنش راضی شه

غرور دارم چیه؟چه ربطی داره

تو نخور،،،خاهرش بخوره از پولت وراحت باشه تو،توسختی 

چه،عجیب

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
ای کاش همه شعور شما رو داشتن بخدا این مادر و دختر بخاطر پول نبود نگاهم به اینا نمینداختن

ازخدانمیترسن

به هرحال آدم میفهمه،،،شماناراضی هستی

یجور حق ناسه وحرامه

حالا پسراش کمک کنن نه که اونا خرج افادشون کنن

کارواجب باشه فرق داره

شوهرباید خرج زنش کنه به انداره هرچی،که میتونه وزنش راضی شهغرور دارم چیه؟چه ربطی دارهتو نخور،،،خاهرش ...

دقیقا درست میگی عزیزم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
ازخدانمیترسنبه هرحال آدم میفهمه،،،شماناراضی هستییجور حق ناسه وحرامهحالا پسراش کمک کنن نه که اونا خرج ...

بخدا واجب باشه دم نمیزنم مثلا شوهرم پناهی برنج و گوشت خریده من فهمیدم بروش نیاوردم گفتم عیب نداره واجبات بوده هر چند باید باهام مشورت میکرده اما برای بقیش خیلی ظلمه در حق من