2777
2789
عنوان

من نمیتونم مادر بشم تا شوهرم راحت خرج خانم رو بده😪

| مشاهده متن کامل بحث + 4720 بازدید | 181 پست
چقدر زرنگن

اونا زرنگن 

شوهر منم خر خانوادش

من هیچوقت پول تو جیبی ندارم

اما اون گدا گشنه ها همیشه تامینن

شوهرم منو که درخواست پول نمیکنم مقابل خودش میدونه

ولی خانواده ی گشنشو که همیشه تلکه میکننو کنارش

دقیقا مثل مادر شوهر اسی مادر شوهر منم یه چیزیو یه میلیون میکشه روشو اعلام میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مادرشوهرت مستاجره؟ اگر نیست پس همون حقوق پدرشوهرت کفایت میکنه براشون. مگه یه بچه ۱۳ ساله چقد خرج داره که ۳تا حقوق باید بره برای یک بچه ۱۳ساله؟ شوهرت و برادرشوهرت باید ماهی مثلا۲ تومن بدن و دیگه پولی ندن. مادرشوهرت باید مدیریت کنه پولا رو ولی خب احتمالا اونم میگه پول داداششونه زن‌هاشون که از خونه پدرشون پول نیاوردن بخاطر همین ول‌خرجی میکنه. منم برادر ۱۳ ساله دارم نهاااایت ماهی یک تومن خرجشه. مواد غذایی و خورد و‌خوراک رو که نباید پای خرج بچه گذاشت.

بخدا دختر یا خواهر من لب تاپ میخواست با... میزدم تو سرش چه غلطا بچه ۱۳ ساله لپ تاپ و برا سر قبر ماما ...

اره والا خواهرم دانشجو بود لپ‌تاپ نداشت با اینکه نیاز داشت ولی درسش تموم شد رفت سرکار خدا خیرش بده همون سال اول که حقوقشو گرفت برای من خرید تا درس بخونم و پزشکیم رو مدیونش هستم واقعا خیلی کمکم کرد تو هزینه تحصیلم ولی مجرد هست و پولشو هرکاری بخواد میکنه به کسی ربط نداره ولی اینا متاهل هستن...

چه خانواده وحشتناکی از اون بدتر همسر شما و برادرشه که چنین رفتاری رو بدون هیچ اعتراضی دارن ادامه میدن 

واقعا عصبی شدم چجوری تحمل میکنی؟ 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

😅😅تازه عروس هرچقدرم خوبم محبت شوهرم برااوناستتازه مادر شوهرم میگه برا زنت چیزی نخر دعوامم میکنن ول ...

فاز اینجور آدم هارو واقعا درک نمیکنم شماها که اینقدر پسرتون و دوست دارین که طاقت دوریش و ندارین برا چی براش زن میگیرید بزارید تا آخر عمر بغلتون شیر بخوره دختر مردمم بدبخت نکنید اینجور مردهارو هم نمیفهمم شما ها هم که اینقدر خوانواده براتون مهم هست و وابسته شون هستین خوب برا چی زن میگیرید بخاطر زیر شکمتون دخترای مردم سیاه روز میکنید خدا لعنتشون کنه خدا به دادت برسه😑

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

عجب برادرای ببخشید احمقی  مرض داشتن ازدواج کردن؟!؟

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
اره والا خواهرم دانشجو بود لپ‌تاپ نداشت با اینکه نیاز داشت ولی درسش تموم شد رفت سرکار خدا خیرش بده ه ...

واقعا خدا خیر دنیا و آخرتش بده چه خواهر مهربونی امیدوا م خوشبخت بشه و بهترینها براش تو زندگی رقم بخوره خدا حفظش کنه شما هم موفق و خوشبخت باشی عزیزم🥹❤️

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺