2777
2789
عنوان

چیکار کنم تحصیل کرده ها

444 بازدید | 61 پست

من کلاس دهمم رشته انسانی 

اینقدر استرس درس دارم که حد نداره هر لحظه به درس فکر میکنم یک لحظه هم که شده ذهنم از فکر کردن به درس آزاد نمیشه نمره هام هم خوب نیست دارم روانی میشم به معنای واقعی اینقدر خودم رو نفرین کردم ایتقدر عذاب وجدان دارم همش گریه میکنم 

بعد الان یه حسی دارم هر کی رو میبینم میگم خوشبحالش مثلا به بابام میگم خوش به حالش درس نمیخونه به مامانم به پیرمردا به پیر زنا به خدا الان حاظرم جای هرکسی باشم حتی به سگ های خیابون و حیوانات و حسادت میکنم حاظرم جلی هرچیزی باشم جز خودم اصلا نمیخوام جای خودم باشم حالم از این زندگی و خودم بهم خورده چیکار کنم روانشناس نمیتونم برم 

الان واسه فردا از استرس دارم میلرزم چجوری پاشم گوشی رو از اون وقته خاموش کرده بودم ولی نتونستم شروع کنم بخونم خیلی استرس دارم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما اول باید استرست رو کم کنی، گریه کردن چه فایده ای داره

اگه درست، درس بخونی حتما موفق میشی

و اینقدر فک نکن بقیه از شما راحت ترن، اتفاقا شمایی که دانش آموزی کمترین مسوولیت رو داری و از همه راحت تری

دقیقا استرس چی رو داری؟ اخه کلاس دهم چه استرسی

به خودم گفتم گوشی لعنتی نمیزاره درس بخونم خاموشش کردم بردم گذاشتم اتاق داداشم اومدم بشینم درس بخونم از استرس نتونستم کتاب رو باز کنم 😭😭😭

دقیقا استرس چی رو داری؟ اخه کلاس دهم چه استرسی

حالا اینو بیخیال شیم 

خدایی الان با زمان شما یکی نیست 

پشت سر هم نهایی گذاشتن ۶۰ درصد تاثیر معدل 

سوالایی که سنجش طرح میکنه‌ 

هر سالم دارن یه مسخره بازی جدید راه میندازن 

چندانم این حسشون عجیب نیست 🤷🏻‍♀️

گوجه سبز میقولی هستم 😁🧡کاراگاه سایت 😎یک عدد کیدرامری 🐥😍
به خدا الکی نمیگم شبا از شدت استرس نمیتونم بخوابم

چون نمیخونی استرس داری

برو کتابخونه تنها راه حلی که جواب میده

در انتظار برف....  ... :))   توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه:] ~فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی که باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton }  اتک غمگین ترین تراژدی.~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  هرماینی>>  هری پاتر>>من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند>>      سریال کره ای خواستید بگید معرفی کنم^^