2777
2789
عنوان

من نمیتونم مادر بشم تا شوهرم راحت خرج خانم رو بده😪

| مشاهده متن کامل بحث + 4687 بازدید | 181 پست
چههه پررو 😒😒چه غلطاااجاریت واقعااااا طلا فروخت برای اینا؟؟یا امام حسینننن

نه فروخت شوهرش برای فوق لیسانس لپ تاپ بگیره خواهرشوهر اینقدر حسوده از اون زمان گفته میخوام

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی کاپشن ۵۰۰ هیچ جا پیدا نمیکنی یه شال این روزا ۸۰۰ تومنه البته ک حق با شماست و بیچاره جادیت گوشوار ...

تو پیج دیدم چندجا همونو ۵۸۰ یا ۴۸۰ فوقش ۸۰۰ اصلا بقیش چی

اینجوریشو دیگه ندیده بودم 

جاریت چطور تونست گوشواره رو به خاطر لپ تاپ خواهر شوهر بفروشه

این اگه ازدواج کنه هم همینطوره به نظرم 

تو فکر باشید اسی تو و جاریت

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
باجاریت هماهنگ کن ببرید بندازیدش تو چاه.البته مطمین بشید مسیر هیچ کاروانی به اونجا نمیخوره.😄😄

حالا دفعه قبل میگفت برام دوتا النگو بگیرید شوهرم گفت دانشگاه برو بعد حالا تو عمرش برام طلا بیشتز از ۳ گرم نخریده 

خواستگار آخرمو سر همین قضیه رد کردم ،بعضی خانواده ها بچه هاشونو خیلی وابسته بار میارن ،پدرم یه خونه کوچیک دو‌طبقه داره میگفت برادرم بیاد طبقه بالا خودمونم بریم طبقع پایین ...کلا به فکر پیشرفت خانوادش بود