2777
2789
عنوان

حالا که مرده باز هم دست از سرم برنمی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 5490 بازدید | 216 پست
خواهرام بزرگ بودن بعد هم ازدواج کردن رفتن منو اذیت می کرد کتک میزد در باز نمی کرد برام هر روز بهم می ...

آخی من خودم دختر دارم اینجوری گفتی یاد دخترم افتادم که میره مدرسه چقدر ناراحت شدم بمیرم برات بخدا دارم گریه میکنم😭

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزیسر میزنم تاپیک هاتکاربری منم تعلیق شد، با این کاربری میام

مهربون🧡

مانا باشی عزیزم

من این کاربریمو دوست ندارم 

تا ۲۳ دی باید تحمل کنم🥴

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                       به راز خنده هایم پی نخواهی برد ای دنیا🖤                           غمی بی انتها در قلب خود دارم ولی شادم🎭                                                                                                            ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️

نبخشیدمش ولی تو شب اول قبر بدجور ناله می کرد گفتم در ارامش باشه یکم من دل رحمم ولی نتونستم ببخشمش

باوجود تمااام سختی که بخشیدنش براتون داره اما ببخشیدش این رومطمعن باشید که به اندازه ی بزرگی کاری که انجام میدین خداوند براتون جبران خواهدکرد ذره ای شک نکنید،،حالا که اینقد میاد به خوابتون یه روزباخودتون بشینید خوب فکرکنید نمازوقران بخونید وازته دل ببخشیدش واقعا سخته مثل کسی که ازقصاص میگذره ولی درعوض به قول خدااعتمادکن

خواهرام بزرگ بودن بعد هم ازدواج کردن رفتن منو اذیت می کرد کتک میزد در باز نمی کرد برام هر روز بهم می ...

چندسالت بود نامادریت شد؟

تا چند سالگی پیشش موندی ؟

چرا پدرت مواظبت نبود اگه میدونست نامادریت داره بهت ظلم میکنه؟

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

با اجازه استارتر نکاتی هم به بقیه رفقا عرض کنم 

این عذاب های که نامادری ایشون داره میبینه چیزی نیست جز همون زخم زبون ها 

آزار اذیت کردن ها 

تهمت ها 

غیبت ها 

اینا در دنیا دیده نمی‌شده 

الان در برزخ داره خودشو این چنین نشون میده 

فقط‌ میتونم بگم قلبم برات فشرده شد 💔💔💔💔

من خودم دوتا بچه دبستانی دارم 

الهی بگردم برا اون لحظه که  تو پناهی نداشتی❤️‍🩹

خدایا بچه ها از مادر یتیم میشن 

خدایا سایه ی مادر رو بالای سربچه ها حفظ کن 

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲
چندسالت بود نامادریت شد؟تا چند سالگی پیشش موندی ؟چرا پدرت مواظبت نبود اگه میدونست نامادریت داره بهت ...

پدرمو هم طلسم کرده بود نزدیک ما نمیومد از پنج سالگی م نامادری م بود تا بیست سالکی گه ازدواج کردم بازم طلسمم کرده بود و شوهرمو هم خیانت می کرد سرد بود

فقط‌ میتونم بگم قلبم برات فشرده شد 💔💔💔💔من خودم دوتا بچه دبستانی دارم الهی بگردم برا اون لحظه که ...

من خودم بچه مدرسه دارم وقتی می برمش حموم ناخن می گیرم براش من کسی نداشتم بهم برسه همیشه کثیف به نظر میومدم 

پدرمو هم طلسم کرده بود نزدیک ما نمیومد از پنج سالگی م نامادری م بود تا بیست سالکی گه ازدواج کردم باز ...

الان زندگیت چطوره؟

می‌دیدی که داره طلسم میکنه؟

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛