2777
2789
عنوان

حالا که مرده باز هم دست از سرم برنمی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 4800 بازدید | 215 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره این منو کتک میزد تو سرما زمستون با لباس خونه می فرستاد بیرون برو برام وسایل بخر نمی ذاشت بابام ب ...

عزیزم الان زندگیت بهتر شده؟از شوهرت راضی هستی؟تنها زمانی میتونی ببخشی که  در زندگی الانت حداقل آرامش داشته باشی و خوشبخت باشی...بر خلاف بقیه که اصرار به بخشش دارن من بهت میگم که دنبال آرامش روخی خودت و خوشبختی تو زندگیت باش اینجوری مطمئنا روزی میاد که بتونی اون زن پلید رو ببخشی

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤لطفا به خاطر یه دختر کوچولوی سه ساله که مریض هم هست برای اینکه عمل مادرش به خوبی انجام بشه دعا کنید...🙏❤️

اره این منو کتک میزد تو سرما زمستون با لباس خونه می فرستاد بیرون برو برام وسایل بخر نمی ذاشت بابام ب ...

وای خدا به دادش برسه چه شمری بوده

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
من چند نفر همینجوری نابودم کردن یعنی نابود.یکیشون مرد ولی بقیشون زنده ان .یعنی میشه منم خواب ببینم ب ...

بنده خدایی پشت سرم حرف زد و تهمت ناروا و دروغ هم بهم زدنگفتم.چون پیر بود.. وقتی فوت شد دو بار تو خواب کسی که اون رو هم اذیت کرده بود اومد و طلب حلالیت کرد از جفتمون.با اینکه روز مرگش کاملا بخشیده بودم گویا هنوز در عذاب بوده بنده خدا. گناهان بزرگ بقیه رو اگر بتونیم ببخشیم ان شاالله خداوند هم گناهان بزرگ ما رو میبخشه

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

عزیزم الان زندگیت بهتر شده؟از شوهرت راضی هستی؟تنها زمانی میتونی ببخشی که در زندگی الانت حداقل آرامش ...

نه الان هم خوب نیستم 

چون منو مجبور به فرار از خونه کرد با یه ادم لول پایین

بچه رو کتک بزنی غذا ندی بهش کاپشن نذاری براش بخرن من الان نارسایی کلیه دارم به خاطر سرما بچگی مه

من ک هرکامنتی گذاشتی

واسش لعن فرستادم

ایشالا برسه بهش😙

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ....
نامادری

چندتا خواهر برادر بودین؟

مشخص بوده چون تو بچه یه زن دیگه بودی بهت حس مادرانه نداشته که اذییت می‌کرده 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
نبخشیدمش ولی تو شب اول قبر بدجور ناله می کرد گفتم در ارامش باشه یکم من دل رحمم ولی نتونستم ببخشمش

خواهش میکنم ببخشید به خاطر خدا بگذرین همه ما داریم اینجا ازتون خواهش میکنیم 🥲 کسی که مرده دیگه به اندازه کافی زجر میکشه 

این ادم امپراطوری ساخته بود برای خودش جوری پدرمو ترسونده بود که نزدیک بچه هاش نمیومد من و کتک میزد ت ...

نکنه بزور شوهرت داده راحت کنه خودشو

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
چندتا خواهر برادر بودین؟مشخص بوده چون تو بچه یه زن دیگه بودی بهت حس مادرانه نداشته که اذییت می‌کرده

خواهرام بزرگ بودن بعد هم ازدواج کردن رفتن منو اذیت می کرد کتک میزد در باز نمی کرد برام هر روز بهم می گفت فردا در و برات باز نمی کنم با گریه می رفتم مدرسه

هیچی گفت در راه خدا ببخش که خدا هم گناه تو رو ببخشه ولی ضربه های روحی نمیذارن در و عمدا دیر باز می ک ...

اسی جان امیدوارم خدا بهت آرامش بده.تمام زجرهایی که ما توی دنیا می کشیم ، بعد از مرگمون تبدیل به پاداش قشنگی میشه.یعنی خدا همشونو به بهترین نحو جبران می کنه.اصلاً به فکر گذشته نباش و همه چیز رو بسپار دست خدا.🌷

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.