2777
2789
چرا انقد هزینه ویزیت گرون آخه مگه کدوم شهری من پریروز رفتم بهترین جای مشهد دکتر روانپزشک که خیلی هم ...

من دوستم برام از تهران گرفت که هیچ چیز خاصی هم نبود. چندتا داروی افسردگی ک همه میدن داده بود بعد پونصد ویزیت 

من دوستم برام از تهران گرفت که هیچ چیز خاصی هم نبود. چندتا داروی افسردگی ک همه میدن داده بود بعد پون ...

نه برای این جور چیزا که انقدررر مهمه فقط حظوری بگرد تو گوگل بزن بهترین دکتر روانپزشک شهرتون بعد برو تمام حرف هایه دلت رو بدون خجالت بگو نکه بری یاد بره یا روت نشه بگی اصلا فایده نداره حتی جزئیات هم بگو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینم دیگه قشنگ وسط جهنم خودم دوقطبی فیبرومیالژی دارم فکر کن هر روز یه‌جات از درد فلجه پسرم ب ...

بعضی وقتهاباخواهرم میشینم حرف میزنم میگه توصیف جهنم اگه سخته برای کسی کافیه ازپشت پنجره به تونگاه کنه واقعاخیلی دلم بعضی وقتهابه حال خودم میسوزه کاش هیچوقت بدنیانیومده بودم کاش که دوتابچه روبیچاره کردم ....میدونی چی بده چندین دکتربردم گفتم شایداشتباه شده وقتی توروی آدم میگن ارثیه یعنی اوج عذاب وجدان .....خیلی بده دکتردکتردکتر....مکالمات ماتوخونه وقت گرفتی ساعت چندبعدروتقویم فقط ساعت ویزیت.......

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏
اسی من از چند نفر که خیلی ناراحتم همش تو ذهنم باهاشون حرف میزنم خیلی بهم بد کزدن ولی من هیچی نگفتم ا ...

نوشخوارفکری داری .....بروروانشماس خوب میشه چندراهکارمیده ارو م میشی بهت روش یادمیده

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏
بعضی وقتهاباخواهرم میشینم حرف میزنم میگه توصیف جهنم اگه سخته برای کسی کافیه ازپشت پنجره به تونگاه کن ...

چقدر شبیه منی 

مام همین   

همش با پسرم دکتره. یا من .

دارو که رو میزمون تو سه تا ظرف بزرگه   داذوهای من داروهای پسرم 

من که از زندگی خسته شدم  نه راه پیش دارم نه راه پس 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
آخ چع سخت عیب نداره ناامید نباش میگذره

ازدواج کردی اسی 

اگر نکردی اصبا ازدواج نکن 

اگر کردی اصلا لچه دار نشو اصلااااا

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }