2777
2789

بهش گفتم که مدتی بود بیش از حد به روابط جنسی فکر میکردم اصلا دست خودم نبود خیلی اذیت میشدم حتی خودم بخاطر افکارم سرزنش میکردم اضطراب داشتم افسردگی داشتم سستی پا شدید داشتم خیلی از لحاظ روحی بالا پایین داشتم همش.. گفت اینی که میگی وسواس افکار جنسی نیست اینا همه علایم بیماری دو قطبی هست من درسش خوندم آخه دکترم که روانپزشک مم تشخیصش همون بود بهم داروی دو قطبی داده داداشمم داره داروی دو قطبی میخوره همین روزا رفته دکتر عجب🤭🤭🤔 خودم نمیدونستم دو قطبی ام گفت ارع خود بیمار متوجه نمیشه امکانش هست همیشه دارو بخورم 

پس منم دو قطبی ام علائم تورو دارم 😂

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌

البته من به ر ج فک نمیکنم به پول فک میکنم اینجوری 

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی بده خداهمه بیماراروشفابده .....یکی ازنزدیکاهمین بیماری روداره هم خودش اذیته هم اطرافیانش ......میشه بگی داداشت چطوربودکه دکترتشخیص داد؟؟؟؟

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏

فک کنم منم دو قطبی‌ام😂😂😂

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود

خیلی بده خداهمه بیماراروشفابده .....یکی ازنزدیکاهمین بیماری روداره هم خودش اذیته هم اطرافیانش ...... ...

داداش من علایم زیاد داره پرخاشگره عصبانی میره تو خودش گاهی گاهی باز جنب وجوش داره خیلی زود ناراحت میشه رو به اعتیاد آورده باز گذاشته کنار ووو

بله وقتی شروع کردی تا اخربایدبخوری و هی دوزش میره بالا من جات بودم دکتر نمیرفتم روانشناس و روانپزشک هیچ وقت نمیگن سالمی مشکل نداری همیشه بالاخره یه چیزی پیدا میکنن

بله وقتی شروع کردی تا اخربایدبخوری و هی دوزش میره بالا من جات بودم دکتر نمیرفتم روانشناس و روانپزشک ...

عزیزم من داغون بودم خداروشکر که رفتم وگرنه معلوم نبود چه بلایی سرم میومد الان خیلی حالم از قبلا بهتره اتفاقا کاش زودتر پیداشون میکردم انقد عذاب نمیدیدم

علایمت چیه دارم میخوری

همین علایم شما میل جنسی زیاد 

تو افسردگی کم 

دچار نوسان خلقی بودم 

ده هفته شاد 

دو هفته افسرده 

من نوع ۲ هستم 

دارو فلوکستین. ولبان. رهاکین 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
بله وقتی شروع کردی تا اخربایدبخوری و هی دوزش میره بالا من جات بودم دکتر نمیرفتم روانشناس و روانپزشک ...

اتفاقا بدترین کاره واسه ما بیمارها اینه بشینی تو خونه وبوی هیچیت نیست روز بروز بدتر بدتر میشی بیماریت عدد میکنه