بهش گفتم که مدتی بود بیش از حد به روابط جنسی فکر میکردم اصلا دست خودم نبود خیلی اذیت میشدم حتی خودم بخاطر افکارم سرزنش میکردم اضطراب داشتم افسردگی داشتم سستی پا شدید داشتم خیلی از لحاظ روحی بالا پایین داشتم همش.. گفت اینی که میگی وسواس افکار جنسی نیست اینا همه علایم بیماری دو قطبی هست من درسش خوندم آخه دکترم که روانپزشک مم تشخیصش همون بود بهم داروی دو قطبی داده داداشمم داره داروی دو قطبی میخوره همین روزا رفته دکتر عجب🤭🤭🤔 خودم نمیدونستم دو قطبی ام گفت ارع خود بیمار متوجه نمیشه امکانش هست همیشه دارو بخورم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پس چطور گفته دوقطبیه؟ مگه نباید تمام علایم رو داشت؟ ولخرجی کارهای ریسکی هم داشتین؟
نمیدونم والا فک نمیکنم باشم ولی خب فقط بخاطر همون میل شدید جنسی بهم فک کنم داروی دو قطبی داده ی اینکه حال روحیم همش بالا پایین میشه و گاهی پرخاشگری میکنم جیغ میکشم یکی دوماه پیش ده بار قهر کردم رفتم خونه بابام همش هم جیغ میکشیدم تا شوهرم یک چیزی میگفت جیغ داد میکردم که حنجرم پاره میشد انگار