2777
2789

بچه هاا چکارکنم اخه دست خودم نیس چکارکنم💔🥲😁

دیگ میخوام رفتارمو عوض کنم ولی نمیدونم چه شکلی😣😣

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درست بشو نیست. یکیو پیدا کن نازتو بکشه. البته یکم سختی بکشی بهتر میشی ولی باز همچنان دلت میخواد یکی ...

واقعان💔😣اره درستهه الان کارفرمام گفت خیلی تو ناز داری😅🤧

هر وقت عبارت دست خودم نیست قبل از مطرح شدن یک رفتار میاد یعنی پای ضمیر ناخودآگاه وسطه

دست خودم نیست لوسم 

دست خودم نیست ناخن میجوم 

دست خودم نیست پرخاشگرم

دست خودم نیست بددهنم

دست خودم نیست بچه کتک میزنم و... 

اینا یعنی یا باید بری تراپی ریشه ای حلش کنی 

یا باید ذهنت رو شرطی کنی چطوری ؟ 

باید حین انجام اون رفتار یک درد برای خودت ایجاد کنی مثلا یه کش بندازی دور مچ دستت و به محض اینکه متوجه شدی داری لوس بازی در میاری محکم بکشی و بکوبی به دستت ذهنت شرطی میشه که هر وقت دارم لوس بازی در میارم درد میاد ناخودآگاه دیگه تکرار نمیکنی 

برای موارد سخت تر و پیچیده تر و عمیق تر باید اون درد شدید تر باشه مثلا ناخن جوی باید دست مشت بشه و محکم فشار داده بشه و این فشار تا دو دقیقه ادامه پیدا کنه و دست به شدت درد بگیره 

و...

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
اره درسته من همینو میخوام🤧😣💔

منم دست خودم نبود...

بلند باهام حرف میزد گریه میکردم

ازم انتقاد می‌کرد گریه میکردم

ب حرفم گوش نمی‌داد گریه میکردم

الان دیگه پیر شدم

موهای سرم سفید شد

دیگه قلبی برام نمونده...

الان هر چی میگه برام مهم نیست

شدم ی مرده متحرک..

واقعان💔😣اره درستهه الان کارفرمام گفت خیلی تو ناز داری😅🤧

بری سرکار بهتر میشی. دیگه ناز و نوز نمیکنی برای کسی ولی ته دلت کسیو میخواد که نازتو بکشه و حامی باشه. شوهر این مدلی پیدا کن که حمایتت کنه و...

بری سرکار بهتر میشی. دیگه ناز و نوز نمیکنی برای کسی ولی ته دلت کسیو میخواد که نازتو بکشه و حامی باشه ...

دعاکن همیچین شوهری پیدا کنم😣🤧فکرکنم کمه ازاین شوهرا🤧😣