2777
2789
ارع خیلی اذیت میشدم افکار غیر قابل کنترل و تکرار شونده داشتم تو مغزم اصلا عجیب بود خیلی

عزیزم داروهای افسردگی چقدر اثر می‌کنن ؟ من یبار یک ماه خوردم هیچی ب هیچی 

تازه چقدر هم گرون بود ویزیت آنلاین پونصد تومن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یه وقتایی هست گوشی نبوده برای شنیدن ....تواصلادقت کردی آدمای وراج وپرحرف چراسالمن تخلیه شدن ما ...

ببین شما اگه علایم افسردگی رو بشناسی نمیگی آخه مشکل اینه مشغوله افسردگی خیلی پیچیده هست کسانیکه افسردگی خیلی خیلی خفیف دارن با حرف زدن مشاور اروم میشن ولی کسی که افسرده واقعی هست یکی صبح تا شب هم باهاش حرف بزنه ذره ای تو مخش نمیره شاید فقط یکمییی اروم بشن یکم

سی و سه

خودتومشغول کن یک لحظه وقت خالی نزارباشه جدول مجله کتاب تمیزکاری حموم .....ابداخریداتویک روزانجام نده روزی یک کاربکن بروبیرون ببین میتونی یه کارپاره وقت انجام بدی ....من کل اینکارروکردم ولی چون پسرم کوچکه نتونستم برم سرکارولی تاوقتی مشغولم بدنیستم....ایشالاه به حق علی تودخترم شفای خیربگیرین آمین   

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏
میشه ی مثال بزنی

مثلا صبح تا شب به این فکر میکردم چه خوبه طلاق بگیرم من باید دد طلاق بگیرم های تکرار میشد تو سرم پشت سرهم میگفتم عه فک نکن ولی باز میومد وای  یا فکر میکردم چه خوبه با یکی حرف بزنم اون هی نازم بکشه های رابطه داشته باشیم هی تکرار میشد تو سرم روزی هزار بار این افکار تو سرم دور می‌خورد آخه میل جنسیم عجیب بالا رفته بود عجیب 

عزیزم داروهای افسردگی چقدر اثر می‌کنن ؟ من یبار یک ماه خوردم هیچی ب هیچی تازه چقدر هم گرون بود ویزیت ...

اولا دکتر من انقدر گرون نبود هزینه ویزیت 200 250 دوما اشتباه بزرگی کردی یک ماه خیلی کمه به خودت آسیب میزنی فقط لااقل 6ماه باید میخوردی من از پارسال دارم میخورم باورت میشه خداروشکر دارم بهتر بهتر میشم بهمن بیاد میشه دو سال که دارم میخورم حتما برو

مثلا صبح تا شب به این فکر میکردم چه خوبه طلاق بگیرم من باید دد طلاق بگیرم های تکرار میشد تو سرم پشت ...

اسی من از چند نفر که خیلی ناراحتم همش تو ذهنم باهاشون حرف میزنم خیلی بهم بد کزدن ولی من هیچی نگفتم اینقدر که فک می کنند من اصلا ناراحت نشدم بنظرت اینم علایم دو قطبی هست

من خودم سالهاافسردگی شدیدداشتم ....کاش هیچوقت بچه دارنمیشدم الان بچه هام بدبخت کردم دختردوقطبی پسربی ...

منم همینم دیگه قشنگ وسط جهنم 

خودم دوقطبی   فیبرومیالژی  دارم فکر کن هر روز یه‌جات از درد فلجه 

پسرم بیش فعال 

مامانم پارانویید  هر روز وسط زندگیم 

نه دیگه بچه نمیارم دکتر گفت نباید بیاری بدتر میشی 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
خودتومشغول کن یک لحظه وقت خالی نزارباشه جدول مجله کتاب تمیزکاری حموم .....ابداخریداتویک روزانجام نده ...

کلا اصلا نمیتونم از جام بلند بشم 

حتی آرایشگاه نمیرم رنگ مو نمیکنم 

چه برسه به خرید هیچ بیرون نمیرم