2777
2789
عنوان

ازدواج بدون رضایت خانواده پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 144 پست
من اصلا تندی تو نوشتم نبود .تو این برداشتو کردی.بنده خدا شوهرت باید تو رو ترجیح بده دیگه وگرنه میزنی ...

آخی وکیل مدافع شوهرمی 

برو بزار باد بیاد . معلومه توام چی هستی که شوهرت ننه باباشو هزار برابر بیشتر از تو دوس داره و پشیزی ارزش نداری براش 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم خواهر لطف کردید اخه ۳ سال وقت گداشتم کلی خاطره و احساس نمیخوام بیهوده تموم شم چون خیلیم دوستم ...

خواهش میکنم برادرمن..حتا اگه خدا کس دیگه ای براتون درنظر گرفته باشه .. این ۳سال هدر نرفته.. کلی چیزا یادگرفتین.. کل زندگی همینه.. مجبوری یه راهی انتخاب میکنیم حالا یا به مقصدموردنظر میرسه یا به مقصد دیگه ولی بین راه کلی چیزا یادمیگیریم..توکل به خدا کنین و جلو برین.. من شخصا خانوادمو دوست ندارم ولی میدونم اول و اخر اونا برام میمونن..

راند سوم زندگیم...❤️‍🔥❤خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که بهم دادی و ازم گرفتی...دوست دارم یدنیا❤💖
شوهر من دیوانه وار منو دوست داشت و الان هم دیوانه وار دوست داره ولی پدر مادرشو هم بیشتر از دوران مجر ...

ولی شوهر من تو مجردی که حسی به من نداشت و همش میگه تو مجردیم عشق اول زندگیم مادرم بود بعد از ازدواج عشق اول زندگیم زنم شد. و وقتی مادرش مجبورش کرد بین من و مادرش یکیو انتخاب کنه خیلی راحت منو انتخاب کرد و به خاطر این انتخابش اونا همه جور بلایی سرش اوردن. ولی بازم منو به همه چی ترجیه داد 

نمی‌دونم تجربشو‌ ندارم اینا چیزی نمیگن‌ با بی تفاوتی و یه سری حرفای خرده ریز مخالفتشونو‌ همیشه نشون ...

شوهرمنم هیچ پشتوانه ای نداره ولی بازازرو نمیره میگه خانوادم هستن

الان لج کرده کلا جوابمو نمیده میگه فقط برو

حمایت خانواده بسیااااار مهمه 

مقبولیت و مشروعیت عضو تازه وارد  در خانواده بسیاااار مهمه 

لطفا تصمیم منطقی و پخته بگیر 

من نمیگم دختر خانم رو ول کن 

در نظر بگیر که بعد اذدواج نیاز به رفت و آمد های فامیلی داری

نیاز به شب نشینی و مهمانی رفتن و مهمانی دادن به خانوادت داری 

نیاز داری تا حمایتت کنن

میخوایی بچه دار بشی بچه هات به عمه و عمو و خانواده و پشت پدری نیاز دارن 

تصور کن به مشگل جسمی بخوری یا خدایی نکرده نباشید بچه هاتون نیاز به حمایت جد پدری دارن 

وقتی مادر اون بچه ها تو خانواده شما نپذیرفته شده بچه هاتون هم نمیپذیرن 

به همه چیز فکر کن تو بدترین حالت 

دختر خانم باید تو این راه همدل و همیار و همراه باشه نکه نصفه راه بگه خودت برو ...‌...

به نظرتون الان عاقلانه ترین کار چیه

اینکه شما از ایشون مدت کوتاهی وقت بگیری هر طور شده مادرتو راضی کنی و با رضایت اون به خواستگاری بری اگه باز دختر خانم قبول نکرد یعنی اصلا بهتون علاقه نداره 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
به نظرتون الان عاقلانه ترین کار چیه

یه مدت هیچ واکنشی نشون نده تا ابا از آسیاب بیفته.حتی اسم دختر هم پیش مادرت نیار.بهش محبت کن.بازبون خوش خواستتو بگو.به دختر هم اجازه نده به مادرت بی احترامی بکنه.و خودتم جلو دختره از مادرت بدگویی نکن

اره عین این حرفارو بم زد بخدا...تازه اوایل پیام میداد میگف ما عروس خیابونی نمیخایم پسرم غلط کرده با ...

سخته🥺خدا عاقبت ما رو بخیر کنه الهی

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
ممنونم این بهترین نطره خداخیرتون بده

زنده باشید ...انشاالله ک بهترینا نصیبتون بشه 

در اخر تاکید میکنم حتی الامکان یه فردی رو واسطه قرار بده ک سنش بالا باشه بقول معروف ریش سفید باشه و حرفش قابل احترام باشه

شوهرمنم هیچ پشتوانه ای نداره ولی بازازرو نمیره میگه خانوادم هستن

از این لحاظ خداروشکر هم خودم هم شوهرم وابسته خانواده نیستیم هر دو دیدیم وسط راه ولمون کردن از هر لحاظی چه عاطفی چه مالی  ما هم بی تفاوتیم نسبت بهشون و وابستشون نیستیم 

مث همسر شما زیاد دیدم که هرچی خانواده ضربه بزنن بهشون بازم میگن نه عسل گذاشته دهنم 

نمی‌دونم چرا بعضیا اینطورن‌ 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

تاالان صدبار گفت تو نفهم نبودی عقد میکردی انقدر زیر پر و بال اونا نبودی

کاش کمی منطقی شی خیلی بی احترامی میکنه🥴حتما جفتتون برین مشاوره .چه حرفایی پشت مادرت زده؟چجوری به گوش مادرت رسیده؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️