2777
2789
عنوان

سلام بچها دلم گرفته میشه بیاین باهام حرف بزنین

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 54 پست
من یه جوری شدم نه نسبت به همه چیز بی حس و بی انگیزه شدم اصلا یه جوری شدم که به این غم عادت کردم اگه ...

نه عزیزم. هرچیزی که از جنس آرامش و لبخند و عشق نباشه ، شیطانیه و الهی نیست. اگر ذهنیتت اینه که ژولیده برم دانشگاه که جلب توجه نکنم، اینو بدون که خدا و همه موجودات خدا زیبایی و شادی رو دوست دارن. حتی نامزد شما که پیش خداست. اینکه ما زمینی ها به هم پارتنرمون حس حسادت داریم، قرار نیست رفتگان ما هم این حس اشتباه رو داشته باشن. من نمیگم یهو هزار قلم آرایش کنی و بری دانشگاه. ولی آراسته باش. آراسته بودن هیچکس رو ناراحت نمیکنه. حتی عشق شمارو. عشق جنسش از خداست. کاملا موافق با آرامش و لبخند و زیباییه. به خودت هم سخت نگیر که چرا فراموشش نمیکنم. 

فقط خدا میتونه کمکم کنه جز اون هیچکس نمیتونه. خداهم خیلی وقته منو ترک کرده بنده ی بد رو میخاد چیکار

چرا این فکر و می‌کنی خدا هرادمی رو یجوری امتحان میکنه صبرشو مهک بزنه الان من ی کارهایی انجام دادم در گذشته که بهشون فکر میکنم باورم نمیشه این من بودم حتی بچدام نمی‌خواد بهش فکر کنم اگه فکر کنم دوروز نابودم هرکسی مشکلاتی داره که باهاش پیرمیشن جونم تو باید فقط بسپاری ب اون بالایی خودش هرمصلحتی برات باشه همون می‌کنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی دلم میخاد از نو شزوع کنم ولی نمیشهبارها عهد کردم بارها رفتم یه جاهایی قسم خوردم که خوب بشم ولی ...

ازخونه برو بیرون برای خودت یه شغلی دست وپا کن اینجوری راحتر باغمت کنارمیای 

بهتره یه شغلی رو انتخاب کنی که مجبورباشی توجمع شلوغ باشی چند تا دوست پیدا کن باهاشون بیرون برو تفریح کن

تازه اول راهی چرا میخوای همه عمرتو باغم بگذرونی قدر روزایی که میگزره رو بدون چون دیگه برنمیگرده

اعتقاداتم قوی بود ولی یه گناهی گردنمه که بخاطرش خدا هیچوقت منو نمیبخشه و ترکم کرده

امکان نداره خدا نبخشه. این فکرای منفی از طرف شیطانه ک تورو از خدا ناامید کنه. ناامیدی از جنس خدا نیست

نه عزیزم. هرچیزی که از جنس آرامش و لبخند و عشق نباشه ، شیطانیه و الهی نیست. اگر ذهنیتت اینه که ژولید ...

یه نفر بهم گفت زمانی که باز عاشق بشی حالت خوب میشه ولی حتی خجالت میکشم این فکرو تو ذهنم بیارم چون میدونم نامزدم ناراحت میشه از اینکه یه ادم خیانتکار باشم 😔😭

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔
چرا این فکر و می‌کنی خدا هرادمی رو یجوری امتحان میکنه صبرشو مهک بزنه الان من ی کارهایی انجام دادم در ...

خوب حس میکنم بالایی از من بدش میاد اینو از ته دلم میگم 🥲چون ناامیدش کردم تو خیلی چیزا

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔
مدیتیشن کن بنظرم. من یه فایل دارم اگه خواستی بگو برات بفرستم‌ . هم تخلیه روانی میشی هم آرامش میگیری

درمورد چیه 

تلگرام دارین

ازخونه برو بیرون برای خودت یه شغلی دست وپا کن اینجوری راحتر باغمت کنارمیای بهتره یه شغلی رو انتخاب ک ...

هیچ دوستی ندارم یه دوست صمیمی داشتم اونم بی معرفتی کرد رفت دانشگاهمم به زور میرم اصلا نمیتونم تحمل کنم اونجا همسن و سالامو میبینم بدتر میشم.

میخام برم کلاس نقاشی به نظرت خوبه

امکان نداره خدا نبخشه. این فکرای منفی از طرف شیطانه ک تورو از خدا ناامید کنه. ناامیدی از جنس خدا نیس ...

ولی بارها قسم خوردم و باز قسمم رو شکستم برای همین فکرمیکنم خدارو هم دیگه ناامید کردم

یه نفر بهم گفت زمانی که باز عاشق بشی حالت خوب میشه ولی حتی خجالت میکشم این فکرو تو ذهنم بیارم چون می ...

نه عزیزم اینجوری فکر نکن برعکس به این فکرکن که اگه عاشق بشی وازغصه وغم بیرون بیای به روح نامزدت کمک کردی واونم خوشحال کردی

چون کسایی که ازاین دنیامیرن تازه متوجه میشن که این دنیافانی وهمیشگی نیست 

یه نفر بهم گفت زمانی که باز عاشق بشی حالت خوب میشه ولی حتی خجالت میکشم این فکرو تو ذهنم بیارم چون می ...

دورت بگردم الان وقت عاشق خودت شدنه. نه عاشق کسی دیگه. قرار نیست تا یکی رفت ما سریع جاشو با بعدی پر کنیم. به خودت فرصت بده. با خودت خلوت کن. از تنهایی خودت لذت ببر. عاشق هم میشی. ولی الان وقتش نیست. چون نیاز داری خودتو بسازی. با خدای خودت عاشقی کن تا وقتی که حس بی نیازی کنی از بنده های خدا. انقدر غنی بشی از حضور خدا که نبود نامزدت برات عادی بشه

نه عزیزم اینجوری فکر نکن برعکس به این فکرکن که اگه عاشق بشی وازغصه وغم بیرون بیای به روح نامزدت کمک ...

باورت میشه خودم خجالت میکشم از این افکارم ولی اینقدر تو این یکسال زندگی برام جهنم بوده اینقدر سختی کشیدم شبایی رو تا صبح گریه کردم بعضی وقتا فکرمیکنم کاش میشد باز عاشق میشدم تا شاید خوب بشم اینقدر ناچار شدم اینقدر دلم میخاد خوب بشم مثل قبل بشم که میگم خدایا یه عشق بیار تو زندگیم شاید ایندفعه بهتر شد حالم

خوب حس میکنم بالایی از من بدش میاد اینو از ته دلم میگم 🥲چون ناامیدش کردم تو خیلی چیزا

کیه که خدا رو نامیدنکرده باشه من می‌دونم حداهنوز منتظر مونه ب خودمون بیایم من قبلنا خیلی نماز خون و روزه بگیر بودم الان خیلی عوض شدم چون روزگار سختی رو گذراندم و میگذرونم

دورت بگردم الان وقت عاشق خودت شدنه. نه عاشق کسی دیگه. قرار نیست تا یکی رفت ما سریع جاشو با بعدی پر ک ...

فکرمیکنم شاید با عاشق شدن حالم خوب بشه ولی وقتی تصور میکنم یکی دیگه بیاد جای نامزدم دیوانه میشم .چند روز پیش یه نفر اومد خاستگاریم اینقد جیغ زدم گریه کردم صدام گرفت دیوونه شده بودم حتی چندتا گلدون گلای اتاقمو شکونم اینقدر شوک عصبی گرفته بودم