2777
2789

بخاطر نامزدم و نامردی ای که دنیا به من کرد خیلی دلم گرفته امشب با یکی نیم ساعت حرف زدم بعد نیم ساعت بهم گفت تو خیلی ناامید و افسرده هستی ظاهرت اوکی هست هرکی ببینه میگه خوبه حالت ولی از درون داری متلاشی میشی از حجم ناامیدی و افسردگی و پوچی.

دلم خیلی گرفته بچها به نظرتون من باید چیکار کنم؟

کسایی که نمیدونین یا نمیشناسینم من نامزدم بعد ۲سال ونیم نامزدی،چندروز به عقدمون فوت شد و من داغون به تمام معنا هستم دلم گرفته به نظرتون چیکار کنم زندگیمو

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

میدونم زیاد تاپیک میزنم و شاید حال خیلیا گرفته میشه ولی بخدا جز اینجا هیچجااا برای درد و دل ندارم با خانوادمم نمیتونم زیاد درد و دل کنم چون اوناهم پا به پای من گریه میکنن برا من و عشقم

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند سالته آبجی نمیتونی فراموشش کنس

۲۳ 

هیچوقت هیچوقت فراموش نمیشه هرکی بگه فراموش میکنی اشتباه میکنه چون ناممکنه

خوب فدات شم فراموش نمیشه ولی توهم نمیتونی ب یاد خاطراتش زندگی کنی چرا ازدواج نمیکنی

من هرروز گریه میکنم و سرخاکشم چجوری ازدواج کنم یه پسز دیگه رو هم بدبخت کنم ۱۱ ماهه از خونه بیرون نرفتم 

[QUOTE=362411291]میدونم زیاد تاپیک میزنم و شاید حال خیلیا گرفته میشه ولی بخدا جز اینجا هیچجااا برای درد و دل ندارم با ...[/QUO

خدا نامزدتو بیامرزه وخدا بهت ارامش وصبربده

اول ازهمه توکلت به خدا باشه وسعی کن قبول کنی که خواست خدااین بوده چون اگه همه چی رو بسپاری به خود خدا دلت اروم میگیره وسعی کن زندگی رو ازنوع شروع کنی چون زیاد غصه بخوری به غصه خوردن عادت میکنی وبیرون اومدن ازاین غم برات سخت میشه

ازقدیم میگن دادنش نعمته ندادنش حکمت

خوشگلم اینجوری فکر کن که نامزدت داره میبینتت. حتما حتما دوست داره شاد و خوشحال ببیننت. یه چیز دیگه که من توی برنامه زندگی پس از زندگی شنیدم این بود که رفتگان از عزیزاشون که خیلی بی تابی و بی قراری میکنن دور میشن. چون اذیت میشن وقتی اونارو با حال بد میبینن. برای نامزدت طلب خیر کن و براش قرآن و استغفار بخون. هم به آرامش خودت کمک میکنی هم به آرامش اون

[QUOTE=362411291]میدونم زیاد تاپیک میزنم و شاید حال خیلیا گرفته میشه ولی بخدا جز اینجا هیچجااا برای ...

خیلی دلم میخاد از نو شزوع کنم ولی نمیشه

بارها عهد کردم بارها رفتم یه جاهایی قسم خوردم که خوب بشم ولی نشدم

رفتم کربلا عهد کردم خوب بشم ولی نشدم

سرخاک خودش قسم خوردم که دیگه نیام سرخاکش ولی هرروز میرم

نمیشه واقعا نمیدونم چرا

من هرروز گریه میکنم و سرخاکشم چجوری ازدواج کنم یه پسز دیگه رو هم بدبخت کنم ۱۱ ماهه از خونه بیرون نرف ...

خوب عزیزم این راه نیس این ظلمی ب خودته نامزدت هم حتما این زجرکشیدن تو رو نمی‌خواد الان که نمی‌گم ازدواج کن هروقت حالت مساعد شد ب خودت بیا همه چی ازدواج هم نیس کارهایی انجام بده که دوست داشته باشی حالتو خوب کنه مثل سفر اشتباه میکنی خودتو تو خونه حبس کردی بدتر فکری میشی

خوشگلم اینجوری فکر کن که نامزدت داره میبینتت. حتما حتما دوست داره شاد و خوشحال ببیننت. یه چیز دیگه ک ...

من یه جوری شدم نه نسبت به همه چیز بی حس و بی انگیزه شدم اصلا یه جوری شدم که به این غم عادت کردم اگه جایی باشم که یه ذره جو اون مکان خنده و شادی باشه سریع میام بیرون چون فکرمیکنم اینجوری نامزدمو ناراحت میکنم.وقتی بیرون یا دانشگاه میرم اینقدر زشت و بد تیپم چون میگم برای چی تیپ بزنم یه پسر ببینه اونوقت نامزدم از اون دنیا منو میبینه ناراحت میشه کلا دارم روانی میشم میدونم

هر طور که شده سعی کن تایم روزت رو پر کنی. با کار کردن. میدونم سخته ولی راه حل خوبیه. شرایط سختی داری. خدا بهت آرامش بده. نمی‌دونم چقدر اعتقادات مذهبی داری ولی به این فکر کن که حضرت علی چه غمی رو تحمل کرد وقتی حضرت زهرا رو از دست داد. ولی با این وجود ادامه داد . 

خوب عزیزم این راه نیس این ظلمی ب خودته نامزدت هم حتما این زجرکشیدن تو رو نمی‌خواد الان که نمی‌گم ازد ...

فقط خدا میتونه کمکم کنه جز اون هیچکس نمیتونه. خداهم خیلی وقته منو ترک کرده بنده ی بد رو میخاد چیکار

هر طور که شده سعی کن تایم روزت رو پر کنی. با کار کردن. میدونم سخته ولی راه حل خوبیه. شرایط سختی داری ...

اعتقاداتم قوی بود ولی یه گناهی گردنمه که بخاطرش خدا هیچوقت منو نمیبخشه و ترکم کرده