2777
2789
عنوان

دوستدارم بدونم خانواده هست به پسر و دختر ارث برابر بده

| مشاهده متن کامل بحث + 5331 بازدید | 438 پست
داستان اینجاست که یک پدر چطور باید بفهمه حق کدومه ؟ کدوم زحمت کشیده کدوم نه؟ کدوم بدشانسی اورده کدوم ...

پدر و مادر اگه بخوان واقعا عادل باشن اصلا نمیتونن به بدشانسی و خوش شانسی و زحمت بچشون نگاه کنن از دیدشون همه این بچه هارو به وجود اوردن و در قبال همشون یکسان مسیولن چه بسا اینکه یکی ممکنه باز با بدشانسی یا سهل انگاری یا هرچیز دیگه ای اون سهم الارثی که بیشتر از بقیه رو گرفته و حق بقیه بوده رو از دست بده یکی هم ممکنه اون پول رو چندین برابر کنه وقتی همه چیز برابر تقسیم بشه دیگه کسی نمیتونه مدعی بشه که حق مابود که از دست داد یا حق ما بود که الان شده چندین برابر و دیگه به مال هم نمیتونن چشم داشتی داشته باشن و جای هیچ حرفی باقی نمیمونه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
شما هم درست میگیولی ببین ی اصله ک پدر باید ب پسرش کمک کنه. لابد میگن وظیفه پدرشوهرته ک هوای پسرشو دا ...

پدر و مادر من یه ریال به من کمک نمیکنن که مبادا به داماد چیزی نرسه بعد شما میگی خونه بگیرن واسه ما😁

همین شوهر من انقدد واسه مامانم خوب بوده پسرش یک دهمش واسه ش خوب نبوده 

کاش حداقل شوهرم باهاشون خوب نبود دلم نمیسوخت 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعصی از دختر ها از ۱۰۰ تا پسرم هم‌ بهترنعصای دست پدر و مادر هستنتو پیری و کوری همدم پدر و مادر هستن ...

من حاضرم خودم نصف داداشام بگیرم، 

اما خواهرم برابر باهاشون بگیره 

چون واقعا واقعا واقعا برا مامان بابام از همه بیشتر زحمت کشیده، 

اما بابام بی چشم و روئه تو این مورد 

و میدونم که نمیده 

این یه جور حق خوریه و درسته که قران گفته، اما به نظرم تو مواردی مثل بابای من، گناهم هست اگه به اون دخترش که انقد براش زحمت کشیده، کم بده. منکه از حق خواهرم نمیگذرم و حلال نمیکنم. 

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب این نظر شماست شما میتونی ارثتو اینطوری تقسیم کنیما یجور دیگه فکر میکنیم

خانواده پدرم ارث رو مساوی تقسیم کردن بعد خواهرا اومدن اعتراض که ما جای بهتری رو میخوایم این زمین جاش خوب نیست با اینکه متراژش خیلی بالا بود بابای منم اومد یه تیکه از سهم خودشو داد به اونا که راضی باشن،الان عمم هم از ارث پدرشوهرش و هم از ارث پدرش داره پول پارو میکنه اونوقت ما...

کلا قانون مسخره ای هست که پسر باید دو برایر دختر ارث ببره، اصلا هم کسی نمیتونه منو قانع کنه که چون پسر نون آوره خونس و فلانه و مسئولیتش بیشتره اینا. همش توجیهه. به من چه هزاران سال چی قانونی داشتن؟ اینکه قانون هزازان سال پیشو الان پیاده کنی درسته؟ 

خدارو شکررررر هم پدر خدا بیامرزم آدم درست و انسان بود، هم برادر عزیزم❤️

آره دیدم مساوی تقسیم کردن یکی از همسایه هامون

ولی بنظرم باید به شرایط اون خانواده نگاه کرد 

گاهی میبینی همون که شرع گفته دختر کمتر پسر بیشتر 

گاهی هم میبینی حقه که مساوی تقسیم بشه

یک نسخه یکسان نمیشه پیچید

اینکه خانم های احتماع ما قانون هم به نفع شون باشه اقدام نمیکنن تقصیر من نیست این صحبت ها هم در حد حر ...

میشه بفرمایید با بند و ماده بفرمایید مرجع قانون رو، تا جایی که میدونم ابدا همچین قانونی وجود نداره مگه اینکه مرجع رو ذکر کنید. 

من که کاملا مخالف اث برابرم الان کل زحمت و کار و دردسر پدرشوهر ماددشوهرم واسه شوهرمه هممممه مسئولیتا گردن شوهرمه بخدا نمیتونیم یه روز بدون دغدغه باشیم اون وقت خواهر شوهرم یه شهر دیگه چندین سال داشنجوه نه ‌کاری نه مسئولیتی نه دردسری شب و روز کافه و مسافرت با دوستاش پدرشوهرم کللی خرجش میکنن ماشین و خونه و همه چی براش خریده با اینکه محرده اخر سرم اندازه ی شوهرم ارق ببره؟؟؟اگه قرار بر ارث برابر باشا باید نگهداری و مراقبت از پدرو مادر همونطور که همه وظیفه ی پسر میدونن وظیفه ی دختر هم بدونن وقتی دختر بیخیال زندگیشو میکنه و همه بدبختیا واسه پسره باید یه جایی جبران بشه دیگه 

کامنت منو بخون

تو خونواده های اطراف من، نگهداری از پدر و مادر بیشتر به عهده ی دختره، یا هم تقسیم میکنن بین بچه ها. فردا اگه خدای نکرده مادر من مریض شه، اصلاااا از عروس توقع نداریم، بیشتر من و خواهرم باید مراقب مادرمون باشیم.

خوب دختر هم هزینه عروسی داشته پسر اکثرش خودش میده هزینه ها عروسی رو و خانوادش اعلیب کمکی نمیکنن و تن ...

پسرای اطرافم رو مثال بزنم 

پدرشون بهشون خونه داده یا تو خرید خونه کمکشون کرده

ماشینش رو پدرش خریده، مراسم عروسی رو پدرش کمک کرده

بعد شما میگید جهاز و سیسمونی نبرده؟

خب دختر هم خونه و ماشین نبرده!

خب این شرایط شخصی شماستاونی که دختره بیشتر زحمت کشیده چی؟چرا باید درکل قانون کلی این باشه؟

عزیزم خیییلی از خانواده ها اینجورین ...موافقم با اینکه نباید قانون باشه باید اختیارش دست پدر ومادر باشه ولی خب با اینکه میگن اسلام اینجوری گفته ولی اکه پدری بخواد میتونه خودش مساوی تقسیم کنه اجبار نیست که

عزیزم خیییلی از خانواده ها اینجورین ...موافقم با اینکه نباید قانون باشه باید اختیارش دست پدر ومادر ب ...

بازم منطقی نبود

خیلی یعنی چی؟ اصلا بگیم ۹۹ درصد 

اون یک درصد چی؟؟

پس با منطق شما بگیم دختر ۲ برابر ببره

خانواده هایی مثل شما که پسر زحمت بیشتری میکشه خودشون تقسیم کنن ها؟

مگه همه خانواده ها منصفن؟