2777
2789
عنوان

همدلی کردن بلد نیست

1 بازدید | 9 پست

وقتی از موضوعی ناراحتم، باهام همدلی نمیکنه. همیشه میخواد بگه من اشتباه فکر میکنم. 

احساس می‌کنم شوهرم ، اون آدم امنی نیست که وقتی ناراحتی بهش بگی و اون بفهمه یا حداقل احساس ترس و ناراحتی منو درک کنه.

خوب من چیکار میتونم بکنم اینجور وقتا؟

هیچی نگم؟

پس با کی درد و دل کنم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مردا خنگن کلا نمی فهمن

نه خنگ نیستن جانبداری شدید از خونوادشون دارن. مگر همه آدما اشتباه نمیکنند؟ خوب خونواده شوهرمم  میتونند اشتباه کنند. پس چرا من همیشه مقصر باشم

منم همینمامروز تاپیک زدم راجع بهش

تایپیکت خوندم عزیزم. منم الان شرایط تو رو دارم.

دوست دارم ازش جدا بشم. احساس می‌کنم فقط برای رابطه ج ن سی میخاد منو.پس چرا وقتی از ناراحتیم میگم و دوست دارم حمایت بشم منو نمیبینه

خودشیفته ها یا کسانی که اختلال شخصیت دارن همدلی نمیکنن دربارشون بخون 

شوهرت از این مردای سمی که هر کاری خودش انجام بده درسته ولی همون کارو بقیه انجام بدن بدو و زشته ؟

اگر میخوای بفهمی کسی خودشیفتس رفتار سمی شو عین خودش انجام بده اگه ناراحت شد خودخواهه 

مردا خنگن کلا نمی فهمن

مردا خنگن اختلاس میکنن کلاهببرداری میکنن خلاف میکنن جنگ‌بپا میکنن ادم میکشن‌ قتل و غارت تجاوز میکنن بمب میسازن ؟ 

رفتار  بیشعورانه مردارو توجیح نکنید اصلا خنگ‌نیستن همچی بلدن وقتی بنفعشون نیست خودشون میزنن به خنگی 

مثل مردایی که میخوان از زیر کمک به زنشون تو کار منزل شونه خالی کنن وقتی زنشون کاری بهشون میسپاره از عمد خرابکاری میکنن که زن بگه نمیخواد انجام نده 

وگرنه ببین پسرای مجرد که خونه مجردی دارن چجوری کارای خونشونو انجام میدن از زن بهتر 

یا پسرایی که مهاجرت میکنن