2777
2789
عنوان

دوستدارم بدونم خانواده هست به پسر و دختر ارث برابر بده

| مشاهده متن کامل بحث + 7190 بازدید | 482 پست
درست میگی. ولی پولداره موقعیت واسش پیش اومده اون یکی ن. شاید اون یکی بدشانسی آوردهحالا اینا هم ن.یکی ...

داستان اینجاست که یک پدر چطور باید بفهمه حق کدومه ؟ کدوم زحمت کشیده کدوم نه؟ کدوم بدشانسی اورده کدوم نه ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استعمال مواد خودش خط قرمز قانونهاصلا از نظر قانون خانم میتونه راحت طلاق بگیره چون از نظر جانی-روحی د ...

مورد دیدم ک اینجوره. خانم باید ثابت کنه. آقا قبل اینک بره آزمایش موادمصرف نمیکنه یا چی میخوره آزمایش نشون نده

از نظر جانی چی میگی گل من

این مسئله واسه فامیل نزدیک من پیش اومد.بعد ۴سال با زور طلاقشو گرفت

اونم از ی مرد لاابالی

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

من فقط یه مورددیدم که پدررفته صلح عمری کرده که دختروپسربرابرببرن البته پسراظاهراخبرندارن.....بعدم گفتم خب چرااین کارروکردیدبه یکی ازخواهرا گفت زنداداشم سهم ارث خودشو ازخونه پدریش داده به برادرزاده خودش اون که به فکربچه های خودش نبوده ماچرابایدبه فکرش باشیم؟....

داستان اینجاست که یک پدر چطور باید بفهمه حق کدومه ؟ کدوم زحمت کشیده کدوم نه؟ کدوم بدشانسی اورده کدوم ...

باباشونه مثلا

میبینه کور ک نیس. یکی کار میکنه ب هر دری میزنه باز نمیشه

یکی کار میکنه خرج دوستو رفیق مسافرتو گردش میکنه

یکی درآمدش خوبه یکی ن معمولی.یکی ی بچه داره یکی ۳تا

ی بچش خونه داره یکی ن همش مستاجر

اینجور مواقع مساوی بده بهتره.ولی اگ شرایط پسر خودش اوکی نباشه اول پسرش بعد ب قول معروف داماد

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
من فقط یه مورددیدم که پدررفته صلح عمری کرده که دختروپسربرابرببرن البته پسراظاهراخبرندارن.....بعدم گف ...

چه حرف غیرمنطقی ای 

اینکه حق خودشو گرفته حق خودش اصلا نمیدونه و معتقده بخاطر بی فکری زن داداشش اینطوری کردن

چقد عجیب

من پدرم  و عموم مسئول تقسیم ارث بود تو خواهر برادرش به خواهراش  دو برابر داد پسرا یک برابر گفتش اونا زنن باید یه راه امیدی چیزی داشته باشن و پشتشون له یه چیزی قرص باشه شاید این شوهر بیرونشون کرد  و خونه ی پدری هم کلا عمو هام و بابام امضا زدن ب اسم خواهراشون که اونجا باشه اگه قهری چیزی کردن یا مسافرت و تعطیلات برم  مامانم و زن عمو ها خیلی ناراضی بودن ولی به نظرم بهترین کارو کردن 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
چیزی نگو فقط خودتو کوچیک میکنی و حرمت ها از بین میره نظر اونا ک با حرفای تو عوض نمیشه.

اره میدونم هرچی بگم فایده ای نداره فقط باز من میشم آدم بده،

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
من پدرم و عموم مسئول تقسیم ارث بود تو خواهر برادرش به خواهراش دو برابر داد پسرا یک برابر گفتش اونا ...

ولی از این طرف داییام دارن ارث مامانمو بالا میکشن

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
چه حرف غیرمنطقی ای اینکه حق خودشو گرفته حق خودش اصلا نمیدونه و معتقده بخاطر بی فکری زن داداشش اینطور ...

تاحدودی آره....می‌گفت ازکجامعلوم سهم داداشم هم نبره برااونا....پیش ماباشه اگه بازلازم باشه مابهشون میدیم....

خب ببین میگی وضع بابات معمولیه.ی پدر باید موقع ازدواج پسرش تا حد توان در تامین مسکن ب پسرش کمک کنهکا ...

اره خب باید پدر کمک کنه واقعا ، ولی دختر و پسر چه فرقی دارن ، مگه پسر بیشتر بچه شون حساب میشه دختر کمتر ؟! 

یعنی برای پدر و مادر فقط پسرشون مهمه؟ الان پسرش تو بالاشهر تو خونه خوب میشینه خیلی عالیه و خیالشون راحته ولی من که باید هر ماه کلی اجاره یه خونه ۷۰ متری بدم و با دوتا بچه آواره باشم از این خونه به اون خونه واسه دو هزار اجاره کمتر مهم نیستم؟

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
اره خب باید پدر کمک کنه واقعا ، ولی دختر و پسر چه فرقی دارن ، مگه پسر بیشتر بچه شون حساب میشه دختر ک ...

شما هم درست میگی

ولی ببین ی اصله ک پدر باید ب پسرش کمک کنه. لابد میگن وظیفه پدرشوهرته ک هوای پسرشو داشته باشه

کاش ی جا مرکز شهر خونه میگرفتن ک کمی هم ب شما کمک کنن 

رعایت عدالت خ سخته

اره میدونم هرچی بگم فایده ای نداره فقط باز من میشم آدم بده،

مامان من تازه از دنیا رفته الان دیگه کلا اختیار با زن داداشامه یعنی اون شرایط پسر دوستی الان دو برابر شده 

شما هم درست میگیولی ببین ی اصله ک پدر باید ب پسرش کمک کنه. لابد میگن وظیفه پدرشوهرته ک هوای پسرشو دا ...

نه اصل این نیست که پدر به پسر کمک کنه، این عقاید رو فقط پسر پرست هایی مثل پدر و مادر من دارن 

وگرنه بچه ی آدم دختر و پسرش چه فرقی میکنن

من الان خودم یه دختر دارم یه پسر ، ذره ای فرق نمی‌ذارم بین شون

اگر روزی هم دست و بالم باز بود و تونستم کمک کنم به بچه هام، نگاه نمی‌کنم پدر دامادم بهشون چیزی  میده یا نه ، من به دخترم میدم،