2777
2789
عنوان

دوستدارم بدونم خانواده هست به پسر و دختر ارث برابر بده

| مشاهده متن کامل بحث + 5331 بازدید | 399 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو خونواده های اطراف من، نگهداری از پدر و مادر بیشتر به عهده ی دختره، یا هم تقسیم میکنن بین بچه ها. ...

درسته فرهنگ خانواده ها فرق داره ولی خدایی نکرده اگه مادری مریض بشه و احتیاج به پرستاری داشته باشه  ۹۰ درصد مواقع میگن داماد غریبه س نمیشه مادرمون بره خونش ازش نگهداری کنه ولی واسه پسر میگن پسرشه وظیفشه حداقا من خیلی دیدم اینجوری

درسته فرهنگ خانواده ها فرق داره ولی خدایی نکرده اگه مادری مریض بشه و احتیاج به پرستاری داشته باشه ۹ ...

عزیزم قطعا هر شهر و استانی رسمها و فرهنگ خودشو داره، طرف ما که دختر تو مریضی مراقب پدر مادرشه، اگه کسی دختر نداشته باشه، پسرها نوبتی مراقبت میکنن، یا پرستار میگیرن. عروس هیچ وظیفه ای نداره، و اگه کمکی کنه لطف کرده. من خودم هم فرزند پسر دارم، هم دختر، هیچوقت نمیتونم بینشون فرق بذارم  و جونمو بطور مساوی فداشون میکنم، هرچی هم داریم و قراره داشته باشیم، نصف نصف مال دوتاشونه، مساوی.

بازم منطقی نبودخیلی یعنی چی؟ اصلا بگیم ۹۹ درصد اون یک درصد چی؟؟پس با منطق شما بگیم دختر ۲ برابر ببره ...

نه همه خانواده ها منصف نیستن واقعا ولی خب اگه قانون اینجوری بود که ارث برابر بود چی ؟حق اون پسر بدبختی که همه زندگیشو گذاشته واسه پدر مادرش چی میشد؟؟اون وقتم منصف نبودن دیگه باز حق پسره ضایع میشد.. منصف نبودن خانواده و مخصوصا پدر و مادره که این وسط باعث میشه حق دختر  یا پسرشون ضایع شه ربطی به قانون نداره خیلی از پدرا خودشون تا قبل از فوت تقسیم ارث میکنن که بنظرم اگه پدره منطقی باشه خیای خوبه

نه همه خانواده ها منصف نیستن واقعا ولی خب اگه قانون اینجوری بود که ارث برابر بود چی ؟حق اون پسر بدبخ ...

یعنی چی ربط به قانون نداره فدات بشم

قانون الان بی عدالتی داره دیگه

عزیزم قطعا هر شهر و استانی رسمها و فرهنگ خودشو داره، طرف ما که دختر تو مریضی مراقب پدر مادرشه، اگه ک ...

درسته قطعا همبنطوره باید بر اساس رسم و رسومات هر منطقه روش تقسیم ارث فرق میکرد

آره دیدم،وابدا انصاف نمیدونم.

دختر خونواده ویلا ملشین وضعیت خوب داره ولی پسرا نه،خونه هم ندارن،اصلا عدالت نیست،دختره هم از سمت شوهر ارث خوبی بهش میرسه هم پدر خودش حق پسرا این وسط ضایع میشه

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

عموی من خودش نداد فوت کرد و تقریبا اختیار همه اموالش دست یه پسرش بود پسره هم میگفت یه سهم خیلی کوچیک به خواهرا میدم گویا بعد چند سال شب خواب اون دنیارو میبینه یه مدت بیمار شده بود و در آخر سفت جلو برادراش وایساد که به خواهرا میخام سهم کاملشونو بدم