2777
2789
عنوان

دوستدارم بدونم خانواده هست به پسر و دختر ارث برابر بده

| مشاهده متن کامل بحث + 7190 بازدید | 451 پست
خب چرا فکر میکنید هزینه ازدواج و تحصیل همه پسرا باخودشون بوده؟😶چون اطراف شما اینطورن؟اینم باز نمیشه ...

هر خانواده ای طبق شرایط خودش 

ولی به طور کلی اعتقاد من اینه هرکسی مسیول اموال خودشه و هرطور دوست داره میتونه ببخشه و حتی بچه ها هم حق نظر دادن ندارن مگه اینکه خودشون تو کسب اون اموال نقشی داشته باشن یکی میخواد اصلا به بچه هاش نده یا همه رو بده به یه بچه یا مساوی تقسیم کنه طبق وصیت نامه انجام بشه نه اینکه قانون و شرع بخواد تعیین تکلیف کنه برای اشخاص 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
دقییییقا!حالا عروس میشه طلبکار که شوهرم چرا برابر بگیره با خواهرش

والا

ولی در کل ی پدر باید شرایط مالی بچه هاشو ببینه و بعد تصمیم بگیره طبق قانون ارث بده یا مساوی

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدرشوهرم توی اول مکه اش یک زمین را وصیت کرده بوده به همسرم برسه  کاغذش هست

بعد از فوتش اجازه ندادن بقیه

گفتن چون دوباره مکه رفته باید  دید تو مکه ی دوم چی گفته؟؟

کاغذ مکه ی دوم گم شده

میگن اولی هم حساب نیست

بعد گفتن بفروشیم اون زمین را برای نماز و روزه ی پدرشوهرم

پدر شوهر من برابر داد حتی برای دخترش خیلی اس تر و بهتر و هیچکس هم اعتراض نکرد،من به عنوان یه عروس اصلا کسر شان بود برام بخوام بگم چرا به اون بیشتر دادی 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
کدوم مردی پدرو مادرشو آخه تامین میکنهچ راحت میگی دخترا میتونن قانونی اقدام کننبرن شکایت کنن ک داداش ...

اینکه خانم های احتماع ما قانون هم به نفع شون باشه اقدام نمیکنن تقصیر من نیست 

این صحبت ها هم در حد حرف مونده چون خانم ها جرئت نکردن از همون قوانینی هم ک طرفشون هست استفاده کنن 

هر خانواده ای طبق شرایط خودش ولی به طور کلی اعتقاد من اینه هرکسی مسیول اموال خودشه و هرطور دوست داره ...

از دختر بزرگ تو خونه مثل کوزت کار کشیدن برای بزرگ کردن پسرشون 

شما میگی به کسی مربوط نیست؟؟

پدر شوهر من برابر داد حتی برای دخترش خیلی اس تر و بهتر و هیچکس هم اعتراض نکرد،من به عنوان یه عروس اص ...

تو این مورد حق داشتین اتفاقا اعتراضم کنید چون نباید فرق گذاشت..

ولی معلومه اصلا مال پدرشوهر اهمیتی براتون نداشته 

ایشالا روح شما تو وجود عروس اینده ما حلول کنه😂

تیکه نندازید ! کجای صحبت ها مورد داشتند ؟ ذکر کنید

اگه به خودت زحمت میدادی بدون تعصب میخوندی نظراتو میفهمیدی من چی میگم 

وقت ندارم دونه دونه واست کامنتا رو بذارم قانع شی چون اصن واسم مهم نیست 

شب خوش😂

آخره صبر سبزه🌱
آره واقعا دارم خودم رو خورد میکنم احساس حقارت میکتم که نمیتونم بد باشم مثل خودشونبابام وضعش معمولیه ...

خب ببین میگی وضع بابات معمولیه.ی پدر باید موقع ازدواج پسرش تا حد توان در تامین مسکن ب پسرش کمک کنه

کار خوبی کردن ولی خب شما و خواهرتون هم هستین

میتونن بگن اون ارثشو گرفت و خونه خودشون ب دخترا میرسه

این منطقیه

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

هر کس سهم ارث برابر میده ب دختر و پسر شیر مادرش حلالش . چن درصد عروسا چش دیدن مادرشوهر دارن؟؟؟ چن درصد عروسا میرن عصای دست مادرشوهر میشن؟؟؟؟ ولی از قدیم گفتن دختر گریه کنه پدر مادره دختر عصای دسته. وقتی مادر مریض میشه دختر میاد وقتی مادر کار داره دختر میاد پس انصاف نیس نصف ارث ببرن

مرد وظیفه تامین معشیتی رو داره چه زن و بچه اش چه والدین اش در اینجا دخترها باید خواهان تامین معشیتی ...

مرده خبرش بره کار کنه تامین معیشت کنه جور تنبلی اونارو ما باید بکشیم

تو حق نداری جا بزنی...حتی اگه حالت بده باید ادامه بدی🌅