2777
2789
عنوان

دوستدارم بدونم خانواده هست به پسر و دختر ارث برابر بده

| مشاهده متن کامل بحث + 7190 بازدید | 680 پست
خب این نظر شماست شما میتونی ارثتو اینطوری تقسیم کنیما یجور دیگه فکر میکنیم

خانواده شوهرم،،پدرشوهرم زنده بودارث دختراروکامل داد وباقی ارثش که ماله پسرابودروهم دادمادرشوهرم ،،بعدازفوت شوهره، مادرشوهرم روپسراش ازجیب خودشون جمع وجورکردن ((۱۷ سال))تافوت کرد وبازم همه مخارج باپسرابودحالام باقیه ارث رودوباره دختراارث میخوان وعملابه پسراچیزی نمیرسه همینقدرشیک ومجلسی🫡اولین خانواده ای که میبینم همه چی ماله دامادا شده بی زحمت 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه مذهبی هستید و خدارو قبول دارید که بر اساس اون انجام میدید اگه هم از روشنفکران و... هستید هم که ه ...

خدا خدای عادلی نیست که بگه پسر دو برابر ببره.حتی اگر در مواقع سختی پسر کاملا مسئولیت ها رو بر عهده بگیره مگه چقدر وقت و هزینه لازمه که بیاد دو برابر ملک و املاک رو برداره ببره.معمولا برای پسر به صورت تدریجی جدا از ارث هم بیشتر هزینه می‌کنند.نگو خدا میگه بگو مردها بریدن و دوختن و اکثرا همون نصفه ارث رو هم بالا میکشن عوضیا

ببین خب عروس تو خانواده خودش نصف برادرش ارث گرفته. بهش گفتن چون شوهرت دوبرابر ارث میگیره. بعد بیاد شوهرش هم ارث‌ش کم باشه؟ 

کلا قانون عادلانه ای نیست ولی اینکه عروس ناراحت شده حق داشته

حرف شما درست تره به دختر جهاز بده سیسمونی بده بعد ارث هم مساوی بده ....؟کجاش مساویه؟ پس بع عروستم جه ...

برای پسر عروسی میگیرن خیلی وقتا موتور و ماشین و خرجی بیشتر دارند.چهار تا وسیله رو با اموال اصلی ای که به وراث میرسه یکی میدونی؟ گاهی چندین هکتار زمین و خونه و....بیشتر به پسر میرسه تو اینو با دو تا کارد و چنگال مقایسه نکن 

پدرم وعموهام چندین سال زمینا پدریشون تقسیم نکرده بودن،۵سال پیش که اومدن تقسیم کنن،پدرم به عموهام گفت،خواهرا ما که اون قدیم جهیزیه خاصی از خونه بابامون نبردن،زحمتم باشه،کمترز ما نکشیدن،پس بهشون سهم مسری بدیم،اونام قبول کردن،وتقسیم شد

اینام۴تا پسر ودو دختر  از یه مادر،ودوتا پسر ویه دختر از یه مادر دیگه هستن

خلاصه حالا بعد چند سال یکی از برادر ناتنیا حرف پیش اورده،اینام گفتن ما مشکلی نداریم ازینکه زمین به خواهرامون دادیم به اندازه مسر،خیلی ناراحتی سهم خواهر خودتون نصف میکنیم ونیدیم به شما دوتا،

اونم دهنش بست

جالب اینه به رسم قدیم تو منطقه اینا اصلا به دختر زمین نمیدن ،برادرا پول زمین میدن به خواهر ولی اینا هم زمین دادن هم به اندازه پسر،خوش حالم که این تفکر تفاوت بین دختر ومسر ازبین رفته بینشون

ببخشید ولی حالا ما که جهاز با پسره چی برای ما ظلم نیست؟ مثلا بابای من جهاز داد به داداشم خونه هم دا ...

منم کامل گفتم که 

با اون شرایط 

نه با شرایط شما

من همانم که دل از دنیا بریده غصه ها من را به پایانم کشانده
خدارو قبول داریم و برابر تقسیم میکنیم😁

خدا خودش گفته پسر دو برابر دختر میگیره

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

یکی از بستگان میخواست این کار رو بکنه یه دختر و یه پسر داشت 

حالا پسره تو عمرش نماز نخونده اما گفت مامان هر چی خدا و پیغمبر گفته همون درسته درحالی که نیازی نداشت و وضعش از خواهرش خیلی بهتر بود

بابای شوهر عمم برابر دادعمم خیلی بهش برخورد ک چرا دختر برابر بگیره 😶

ربطی به عروس نداره تصمیم گیرنده اموال خودشون هستن نه بقیه 

بله پدر بزرگم همین کارو کرد گفت من فرقی بین دختر و پسرم نمیبینم یه عمر سختی کشیدم که هر دوتاشون تو اسایش باشن پسر دختر نداره

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 

پدربزرگم مساوی دادن

خودمون خواهر برادری هم مساوی

کاربری ترکیده شده سال ٩٥. بیهوده ست مجادله بر سر دیانت یا بی دینی آدمها,کسی که دروغ نمیگوید,مهربان است,از رنج دیگران اندوهگین می شود به مقصد رسیده است,از هر راهی که رفته باشد.
بدبخت دخترت که به اندازه پشکلم حسابش نمیکنیهر کوفتی به پسرت برسه عروستم میخوره (((دختر مردم)))هر چیم ...

بخدا قسم که داماد بخوره و اینا همه بهانه اس!!

این جماعت پسردوست و پسرپرست هستن و وسلاام !!!

این جماعت دختر رو غریبه می‌دونن و دلشون نمیاد از مال و اموال به دختر چیزی بببخشن!!!

مال و اموال برای آدمیزاد خیلی عزیزه!!!!

کسی که دلش نمیاد از مال و اموالش به دختر بده ،،،،یعنی اون دختر براش مهم نیست !!!!

اینا از همون نسل هستن که دختر رو زنده به گور میکردن!!!

والا بخدا قسم من یه دختر دارم ،،،،،،دوست دارم دار و ندارم رو بدم به دخترم !!!

همش پیش خودم فکر میکنم اگه نباشم دخترم قراره چی به سرش بیاد!!

اگه یه زمانی خدا بهم پسر بده ،،،،،به اون خدای بالاسر کوچکترین فرقی بینشچن نمیزارم از هر نظر