2777
2789
عنوان

دوستدارم بدونم خانواده هست به پسر و دختر ارث برابر بده

| مشاهده متن کامل بحث + 7416 بازدید | 688 پست
وای واقن از منطق بعضیا اینجا مغزم سوت کشید😐تا وقتی خود زنا همچین تفکراتی داشته باشن معلومه نصفه آدم ...

بفرمایید کدوم تفکرات؟ تا الان همه احتمالات و شرایط زندگی ها رو گفتن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه بچه ها نیاز نداشته باشن اهدا بشه خیریه خیلی خوبه

نه بابا اینقدر هم بی نیاز نیستیم  

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
حالا فرض کنید خانمی ک شرایطش شون رو گفتید یک برادری داشتند ک خرج زندگی شون کاامل به عهده شون بود با ...

اکثر مردا خرج زندگی کامل ب عهدشونه چی میشه؟هیچی کار میکنن دیگ

ولی میگم ی خانم ک همیشه موقعیت کار نداره

مگر اینک پسر وضع مالی خوبی نداشته باشه.مستاجر باشه درآمدش در حد خوراکو پوشاک باشه.اون موقع بله پدر باید پسرو ارجح بدونه

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
نباید رفتوآمد کنیچرا خودتو همسرتو سبک میکنی. پسرشون بهش سر بزنه اگ ی پدر وضع مالیش خوبه ب بچه ها بر ...

آره واقعا دارم خودم رو خورد میکنم  احساس حقارت میکتم که نمیتونم بد باشم مثل خودشون

بابام وضعش معمولیه ، با صدتا وام و قرض خونه خرید داد به داداشم ، سریع هم به نامش زد

بعد داداشم گفت خب واسه تو هم جهاز خرید

ولی مگه پول یه جهاز معمولی که اونم ۵ تکه بزرگ شو شوهرم خرید اندازه ی به واحد آپارتمان میشه!!

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

دیدم 

ولی  اکثرا همون نصفه ارث رو هم به دخترا نمیدن پسرا بالامیکشن 😕

در حد همون شرع برا دختراشون احترام قائل باشند بیشتر پیش کش

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 
مرد وظیفه تامین معشیتی رو داره چه زن و بچه اش چه والدین اش در اینجا دخترها باید خواهان تامین معشیتی ...

کدوم مردی پدرو مادرشو آخه تامین میکنه

چ راحت میگی دخترا میتونن قانونی اقدام کنن

برن شکایت کنن ک داداش ما خرج مامان بابامونو نمیده

آنقدر پسر هستن ک سال تا سال ب مامان باباشون سر نمیزنن

چ حرفا میزنیا

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
انقدر غصه میخورممن و شوهرم ۱۰۰ برابر بهتر بودیم براشون تا پسرش ، باز یه جوری رفتار میکنن انگار شوهر ...

چیزی نگو فقط خودتو کوچیک میکنی و حرمت ها از بین میره نظر اونا ک با حرفای تو عوض نمیشه. 

قانون ارث برای بعد از مرگ هست که پسر دو سهم میبره 

در زمان حیات، والدین باید بر اساس عدالت تقسیم کنن ‌.عدالت هم الزاما مساوات نیست .گاهی دختر  وضع بدتری داره باید اون رو حمایت کنن .گاهی دختر وضع خوبی داره و پسر ضعیفه که در اون صورت هم میتونن صرفا از پسر حمایت کنن .