2777
2789
عنوان

دوستدارم بدونم خانواده هست به پسر و دختر ارث برابر بده

| مشاهده متن کامل بحث + 7190 بازدید | 684 پست

پدر شوهرم هزار سال عمرش باشه وصیت نامه نوشته تمام اموال برابر داده بشه البته قرار شد قبل مرگ یه سری کار انتقال رو انجام بده و به نام بچه ها کنه هرچند بچه ها خودشون گفتن نیازی نیست و شاید یه مرکز باز کنن با پولا

خودت نظر پرسیدی منم کار درست اینه

چرا؟ بچه بچه اس دیگه مال همون خانوادس

جنسیت فرق داره

چراپسر دوبرابربگیره،قانون چرتیه

کاش عوض شه

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هر کس سهم ارث برابر میده ب دختر و پسر شیر مادرش حلالش . چن درصد عروسا چش دیدن مادرشوهر دارن؟؟؟ چن در ...

دختر عصای دست ک اوکی

منظور تامین مالی خانواده ست 

که پسرها موظف اند والدین شون تامین مالی کنن 

تو این مورد حق داشتین اتفاقا اعتراضم کنید چون نباید فرق گذاشت..ولی معلومه اصلا مال پدرشوهر اهمیتی بر ...

من هیچ وقت خودمو پیش شون‌کوچیک نمیکنم سر مال دنیا چونه بزنم ،اتفاقا همیشه همین خصوصیت م اونا رو میسوزونه ،دوست داشتن خودمو کوچیک کنم بگم من فلان طبقه رو میخوام فلان واحد و میخوام ،من ققط گفتم لطف کردین و تشکر کردم 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
اینکه خانم های احتماع ما قانون هم به نفع شون باشه اقدام نمیکنن تقصیر من نیست این صحبت ها هم در حد حر ...

قانون ب وقت عمل حق و ب مرد میده

طرف خواسته از همسرش جدا بشه ب قاضی میگ مواد مصرف میکنه کار نمیره من کار میرم خرج همسرمم میدم میخوام جدا بشم. قاضی میگ اینا ک مهم نیس دلیل محکم نیس.م مهریه میخوام میگ کار نداره یا اگ کار داشته باشه میگ باشه سالی ی سک ک اگ آقا اعتراض بزاره هی عقب میفته

مثال زدم ربطی ب این موضوع نداشت. 

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
قانون ارث برای بعد از مرگ هست که پسر دو سهم میبره در زمان حیات، والدین باید بر اساس عدالت تقسیم کنن ...

بنظر من عدالت این نیست که به اون شخص که ضعیف تره بیشتر کمک بشه خب اون شخص پولدار شاید برای زندگی خودش بیشتر تلاش کرده و چون حالا وضعش بهتره نباید در حقش اجحاف صورت بگیره اگه واقعا براساس عدالت و برابری بخواد باشه پولدار و فقیر باید برابر باشن (من خودم همونم که تو خانوادمون همه از من خیلی پولدارترن)

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
وای واقن از منطق بعضیا اینجا مغزم سوت کشید😐تا وقتی خود زنا همچین تفکراتی داشته باشن معلومه نصفه آدم ...

فک کنم بیشتر تفاوت نظر ها بخاطر تفاوت فرهنگ و منش و رسومه. مثلا خود ما دختر جهاز میبره  که. تو هیچ دوره ای. کم پولی ب حساب نیومده و نمیاد ولی پسر خودش خرج عروسی میده و ....پس تقسیم عادلانه رو اینجا نمیشه مساوی بودن معنی کرد .

از طرفی. سر اخر که ب جم و تفریق برسه  فرقی نمیکنه که 

زن و شوهر هر دو ارث میبرن. حالا یمی دوبرابر ببره یکی نصف. یا هردو برابر   ی میزان میشه درجمع کل. 

خدا سایه همه پدران و مادران و بالای سر بچه ها حفظ کنه و. جنگ ارث و میراث و از همه دور  

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
فک کنم بیشتر تفاوت نظر ها بخاطر تفاوت فرهنگ و منش و رسومه. مثلا خود ما دختر جهاز میبره که. تو هیچ د ...

ما رسم نداریم پسر خودش خرج عروسی بده ...

حتی خونشم پدر میخره 

دخترم که جهاز و هزینه عقد 

قانون ب وقت عمل حق و ب مرد میدهطرف خواسته از همسرش جدا بشه ب قاضی میگ مواد مصرف میکنه کار نمیره من ک ...

استعمال مواد خودش خط قرمز قانونه

اصلا از نظر قانون خانم میتونه راحت طلاق بگیره چون از نظر جانی-روحی در معرض اسیب عه حتی در اوایل ازدواج میتونه ازدواج باطل کنه  

امکان نداره قاضی در این موقعیت بگه دلیل محکم نیست ! 

بنظر من عدالت این نیست که به اون شخص که ضعیف تره بیشتر کمک بشه خب اون شخص پولدار شاید برای زندگی خود ...

درست میگی. ولی پولداره موقعیت واسش پیش اومده اون یکی ن. شاید اون یکی بدشانسی آورده

حالا اینا هم ن.یکی تونسته گلیمشو از آب بیرون بکشه یکی ن. تلاش کرده نشده.ب هر دری زده نشده.حالا پدرش ارثو مساوی بده ک اینم زیر فشار اقتصادی خرد نشه

البته اینک یکی بشینه کار نکنه تلاش نکنه ب امید ارث ن.همون بهتر ارثی درکار نباشه

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙