2777
2789
عنوان

دهه هشتادیم و با یک آقای دهه شصتی ارتباط دارم عکسمون📸📸📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 2849 بازدید | 101 پست
صنم داره عزیزم.شیش ماه ارتباط ک ادم بی صنم‌ نمیشه تو این شیش ماه تموم‌ مسئولیتای من با ایشون بود.به ...

عزیزدلم نمیخوام دلتو بشکنم ولی اگه صنمی بود تو این شیش ماه شما میشدی همسر شرعی و قانونی این آقا 

خرج کرده چون میخواد پیشش باشی

ان شاالله که خوشبخت بشی

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

نبابا

ببین بقیه تو رابطه تو نیستن و نمیدونن پارتنرت چیکارا کرده 

پس چیزایی که گفته میشه صرفا یه مشاوره ساده در نظر بگیر 

واسه کسی خاک گلدون باش که اگه به آسمون هم رسید بدونه ریشه اش کجاس:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا میگم شما نائب نمی‌شناسی؟ ۶ سال تو رابطه بودم یسال نبود برگشت باز ۷ ماهه نیست دلم نمیخواد دعا ا ...

نه والا مطمئن نمی‌شناسم که واقعا بخونه خودمم دنبالشم

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

الان ک باید از گل کمتر بهت نگه میگه پاره میکنموای بحال بعدشنوک سوزن ب خودت ارزش بذار

آره دقیقا 

البته اشتباه ریپ زدی فداتشم

نه والا مطمئن نمی‌شناسم که واقعا بخونه خودمم دنبالشم

میشه ایدی اینستا یا تلگرامت رو بهم بدی که هر موقع پیدا کردی به منم خبر بدی 🥲

از مالی بگیر تا عاطفی و رفت و امدی و مشکلات دانشگاهمو همه رو ایشون حل کرد حتی یه کار خیلی خوب تو شرک ...

خب میخوای باهاش ازدواج کنی یا همینطور دوست بمونی؟

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
پاره کردن عامرانه اسعفت کلام نداشتن عامرانه اس

عزیزم خوب راست میگین 

ولی اینم در نظر بگیرین که طرف مرد هستش و ظرافت زن رو نداره 

و بعضی از آدما بعضی لفظ ها تیکه کلامشونه بدون هیچ قصد بدی استفاده میکنن البته من درستیه کارشونو تایید نمی کنم

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.
میشه ایدی اینستا یا تلگرامت رو بهم بدی که هر موقع پیدا کردی به منم خبر بدی 🥲

اینجا ذخیره ات کردم اگه پیدا کردم اینا برات پیام می‌زارم گلم

از مالی بگیر تا عاطفی و رفت و امدی و مشکلات دانشگاهمو همه رو ایشون حل کرد حتی یه کار خیلی خوب تو شرک ...

حقوق بالا مثلا چقدر😅