2777
2789
عنوان

دهه هشتادیم و با یک آقای دهه شصتی ارتباط دارم عکسمون📸📸📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 2859 بازدید | 101 پست
آره شاید الکی گفته واسه تو اینجوری غیرتی شدم یا ...

اره 

چون از ۱۰ سالگی تو گپا بودم و با پسرا حرف میزدم چتشونو خوندم فهمیدم تهش هیچی نیس😅

واسه کسی خاک گلدون باش که اگه به آسمون هم رسید بدونه ریشه اش کجاس:)
کاربرا یه توری میگن وااااای اختلاف سنی زیاد بدبختت میکنه انگار که همه ی اونایی که با هم سنشون ازدواج ...

نه بابا اصلا بحث اختلاف سنیش نیس

پسره جالب به نظر نمیاد

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره چون از ۱۰ سالگی تو گپا بودم و با پسرا حرف میزدم چتشونو خوندم فهمیدم تهش هیچی نیس😅

نه بابا مرد تا زمانی که نیاد خواستگاری آدم نیست که شوهر آدمم میشن هفت خط بازی درمیارن چه برسه به دوست 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

حس نکردی از روی خواستن زیادش عامرانه گفته🫠

پاره کردن عامرانه اس

عفت کلام نداشتن عامرانه اس

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
پاره کردن عامرانه اسعفت کلام نداشتن عامرانه اس

آره واقعا اونم برای کسی که هنوز صنمی با آدم نداره پارت میکنم چیه من جایی اسی بودم میدونستم چی بگم بهش بی ادبو

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

نه بابا مرد تا زمانی که نیاد خواستگاری آدم نیست که شوهر آدمم میشن هفت خط بازی درمیارن چه برسه به دوس ...

دقیقا 

میگم شما نائب نمی‌شناسی؟ 

۶ سال تو رابطه بودم یسال نبود برگشت باز ۷ ماهه نیست دلم نمیخواد دعا این چیزا بگیرم بدلم افتاده چله حق شناس بگیرم🥲

آره واقعا اونم برای کسی که هنوز صنمی با آدم نداره پارت میکنم چیه من جایی اسی بودم میدونستم چی بگم به ...

الان ک باید از گل کمتر بهت نگه میگه پاره میکنم

وای بحال بعدش

نوک سوزن ب خودت ارزش بذار

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
صنم داره عزیزم.شیش ماه ارتباط ک ادم بی صنم‌ نمیشه تو این شیش ماه تموم‌ مسئولیتای من با ایشون بود.به ...

اولین رابطته؟

نه بابا اصلا بحث اختلاف سنیش نیسپسره جالب به نظر نمیاد

عزیزم اونو اسی توی رابطش باید بفهمه و درک کنه به گفتن من و تو هم اهمیت نمیده 

راستش حس من میگه زندگی و شخصیت اسی طوریه که تشنه محبت و رفاه هستش و دوس داره طرفش مثل یه حامی و پدر براش باشه که این خلا رو یه شوهر جوان نمیتونه پر کنه 

البته نظر منه اگه تفاهم دارن  انتخاب مناسبیه

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.
صنم داره عزیزم.شیش ماه ارتباط ک ادم بی صنم‌ نمیشه تو این شیش ماه تموم‌ مسئولیتای من با ایشون بود.به ...

مسیولیت چی؟