2777
2789
عزیزم به نظر من خیلی شفاف حرفتو بهش بگوبگو وقتی شما باهم گذشته ای داشتید و به هر دلیل تموم شده و هرد ...

میدونی من خودمم ادمی هستم که دوست دارم حرفمو بزنم....ولی همسر من یه ادمی هست که حرف بزنم باهاش طوری حرف رو میچرخونه که من میشم ادم بده و احساس میکنم من توهم میزنم

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هر رابطه ای بالا پایین داره...بخوای سر هرچیزی طلاق بگیری ک نمیشه.. اونوخ سنگ رو سنگ بند نمیشه ک...عل ...

من خودمم میگم که نمیتونم سرکوچیکترین چیزی جدا بشم...همسرسابقم مشکل مالی داشت نمیدونم وابسنه خانوادش بود ولی باصبر همه چیز رو درست کردم جز اعتیادش که نشد...بخدا اگر درست میشد تا اخرش میموندم ...ادم زود جا زدن نیستم که برای هرچیزی جدا بشم

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 
عزیزدلم مردی که دختری رو بخاد هرکار میکنه برای داشتنشاگه اون خانوم عشق واقعیش بود الان اون زنش بود ا ...

خداکنه اینطوری باشه واقعا...ممنونم از نظرتون عزیزم

اسم فیلمی ک بهت گفتم:پولدارکPoldark

دقیقا میخواستم ریپلای کنم بگم اسم فیلم رو بگید...ممنونم عزیزم

اسی چرا جدا شدی؟گفتی زورکی بود طلاقتون

زورکی نبود ...هم خودمون خواستیم هم نخواستیم....سر اعتیاد بوده ..هرکاری کردم نشد که بشه

پیشنهاد من اینه ک تا میتونی سیاستت رو بالا ببراصلن و ابدا نزار شوهرت دختره رو ببینه و باهاش تنها شهر ...

رمز گوشیش رو دارم ....دختره رو هم نمیبینه مگر سالی یکبار...راستش خودم سیاست کار ندارم ولی در این حد میدونم که اصلا حرفی نزنم بهش در موردش و ذهنش رو بیشتر به سمتش سوق بدم.....خداکنه فقط بتونم از پس یه زندگی بربیام

مادر شوهرت نباید زنگ میزد...خب اونا طبیعیه حال کسی ک نیست رو بپرسن ولی من مطمئنم اونا هم دلشون نمیخو ...

راستش نه پسردایی هاش بشدت پیگیر بودن که کجایی و زن گرفتی دیگه اجازه نمیده با فامیلا رفت و امد کنی...خدایی مادرشوهرمم از گل نازکتر بهم نگفت امشب هوامو داشت...فقط نمیدونم اخرش چی چی گفت که گفتم همه ی عمه ها دوست دارن که برادرزادشون عروسشون بشه ولی خب همه چی که به خواست عمه ها نیست....که برگشت گفت تو با دخترام برام فرقی نداری و خیلی هم احتراممو میگیری این فکرا رو نکن

من خودمم میگم که نمیتونم سرکوچیکترین چیزی جدا بشم...همسرسابقم مشکل مالی داشت نمیدونم وابسنه خانوادش ...

میدونم... تا قبل از خوندن علت طلاقت و اینکه گفتی دوران عقد فهمیدی معتاد بوده همسرت، من فکر میکردم یکم حساسی... آلات ک گفتی اعتیاد رو دوران عقد فهمیدی یکم تو فکر رفتم... بعضی آدم ها  (از جمله خودم و ظاهرا شما هم) هوش هیجانی بالایی دارن و خیلی مسائل براشون زود رو میشه منتها بهش توجه نمیکنن... میترسم ازدواج دومت هم یکم برات ناراحتی  درست کمه برای همین پیشنهاد  میدم بایه مشاور خاتواده صحبت کنی. آنلاین از تهران وقت بگیر ک مراجع هاشون زیاده و دنیا دیده تر هستن... از اونورم تو شهر خودت نیست مشاور ک نگران باشی ک شناسایی میشی و زندگیت همگانی میشه

عزیزم نمی‌گم طلاق بگیر چون راه های زیادی هم جز طلاق وجود داره و اینکه نمیخوام اشتباهی راهنماییت کنم ...

خودمم تصمیم گرفتم حتما برم مشاوره....هم اینکه حرفامو بهش بزنم هم راهنماییم میکنه ...بابت نظرتون هم ممنونم واقعا🌹

رمز گوشیش رو دارم ....دختره رو هم نمیبینه مگر سالی یکبار...راستش خودم سیاست کار ندارم ولی در این حد ...

بالاتر هم گفتم، با یه مشاور خانواده صحبت کن. خداروشکر سرکار هم ظاهرا میری. آنلاین وقت بگیر و هفته ای یه جلسه صحبت کن... کم کم یاد میگیری... منم مثل شما سیاست ندارم و خدا واقن نگهم داشته

اگر نمیدونستی اینا زمانی همو دوست داشتن بازم از نگاهشون اینجوری برداشت میکردی؟

نمیدونم واقعا...شاید همین که میدونم منو اینطوری حساس کرده...همش زوم کرده بودم رو کارای اینا...کاری حرفی هم نزدن باهم...فقط دوبار سر سفره نگاه کردم دیدم نگاه همدیگه میکنن ناراحت شدم