2777
2789
عنوان

رفت همچیو گذاشت کف دست شوهرم

1 بازدید | 26 پست

خانواده شوهرم بالای خونشونو میخان بسازن برامون 

هنوز  آماده نکردن

دو ساله نامزدیم خسته شدم خونه مامانم انتظار داره ظرف بشورم کمکش کنم میرم خونه نامزدم ماهرشوهرم هی تیکه میندازه بهم چون یکم چاق شدم برگشته میگه عروس فلانی عروسیش نزدیک بود خودشو خیلی آب کرد لباس برات گیر نمیادا منم بهش گفتم برای عروسشون زود خونه شیک گرفتن مث من معطل یه چهارخونه ۷۰ متری نبودن 

رفت همینو گذاشت کف دست شوهرم از اونروز یجوریه باهام

ک مثلا چرا دهن ب دهن مامانم میشی

یروزم برگشت بهم گفت درستو ادامه بده فلانی زنش داره درس میخونه منم گفتم فلانی شوهرش دکتره 

بعد رفتم ب شوهرم گفتم مامانت هی بهم میگ برو درستو ادامه بده رو مغزمه. ؛ بهم گفت خب تو هم ک بهش گفتی شوهر اون طرف دکتره منو کوچیک کردی ، یعنی هاج و واج موندم جلو جلو گفته بود بهش

حالم داره ازین وضع بهم میخوره

بنظرتون نامزدی ( عقدیم) چند سال خوبه با این شرایط؟ 

ازهموناست ک بینتونو خرابدمیکنه

سکوت کن خواهر سکوت

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش یه جا دور تر خونه داشتین 

بااین تیکه پروندن ونزدیک بودن

باید سیاست داشته باشی

وگرنه.. 

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     

اولا که شما حتی حاضر نیستی کمک مامانت طرف بشوری

ثانیا با این زبون و بی ادبی به مادرشوهر، خب حق داره حرفاتو به شوهرت بگه

به نظر کم سنی

هنوز جوگیری فکر میکنی با بی ادبی راه باز میشه

نمیدونی از چشم میفتی

بااین وضعی که تعریف میکنی اصلا همخونه نشو 

برو خونه جدا .مادری که تیکه میندازه 

پسرشو پر می‌کنه نباید یکجا باشی 

منم مادرسوهرم همین بود ازاول الان بهتر شده 

اما تلاش داشت اولا با اونا یک ساختمون باشم همون عقد پامو کردم تویک کفش گفتم نه 

خیلی تلاش کردند فایده نداشت 

زیاد نرو خونه شون 

بعد هم چیزی میگه بگو همسرم همینطور منو دوست داره وپسندیده

اما خوب لاغر کن با کالری شمار 

سنت بالا بره زانو درد میشی 

خیلی هم خوبه میگه درس بخون من خودم مدرک کارشناسی دارم اونقدر دلم میخواست ادامه بدهم اما نمیشه دیگه شرایط نذاشت 

خوبه که دوست داره پیشرفت کنی

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

فعلا که بعد دوسال تازه نی خوان خونه بسازن هرچی اونا کشش بدن همونه نظر تو وما مهم نیست

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .

ببین واسه شناخت طرف واقعا 3ماه کفایت میکنه وتودستت میاد ازهرنظر چطورآدمیه. توی ۳ماه کامل میتونه متوجه بشی ولی یه سریا خودشونو میزنن به اون راه که یعنی طرف رونشناختن درصورتی که توی دوران نامزدی ۹۰درصد میتونه سیگنال هایی که طرف بهت میده درزمینه خساست یااعتیاد یا تعادل اعصاب وروان رو دریافت کنی وتصمیم درست بگیری