2777
2789
عنوان

چرا بعضی دخترها عشق داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1191 بازدید | 111 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بهش فکر نمیکنم اصلا ولی موردی که بهم کفت دیدمت ولی نتونستم بهش توجه کنم منو ناراحت کرد باخاش ارتب ...

چرا نتونستی ارتباط برقرار کنی ؟ خب میرفتی جلو بنظرت ارزشش رو نداره 

چرا نتونستی ارتباط برقرار کنی ؟ خب میرفتی جلو بنظرت ارزشش رو نداره

من واون تو یه کاری باهم بودیم دو روز هر روز نهایت ۴ ساعت نتونستنم تو‌عمون چند ساعت خیلی باهاش ارتباط برقرار کنم من کم رو هستم اقا هم خودش کم‌رو بود مثل من با اینکه پسر قشنکی بود ادم خاطرع بازی نیستم بچه ها من ۱۰ سال پبش ارشد میخوندم هیچ همکلاسی پسری دیگع یادم نیست یادم هست ولی براک مهم نیست 

اخ اسی چقدرررر منی چقدررررر

من سی سالمه

پشه ی نر هم سمتم نمیاد 

بااینکه قیافم خوبه و از همه نظر نرمالم

خودمم اصلا ارتباط نمیگیرم با کسی ، نمیتونم ، هسچ کسی هم نیست که بخوام ارتباط بگیرم

حتی بیرونم میرم کسیی نگامم نمیکنه

عادت کردم و تو ذهنم همیشه این بوده که پسر بیاد جلو و مخ بزنه

ولی خب کلا کسی نیست کسی هم نمیاد، چند سال پیش بودن خودم قبول نکردم به دلایلی الانم دیگه هیشکی نیس

اسی باور داشته باشی یا نه ، بخت منو تو و امثال ما بسته اس

همش شانس و قسمته

قسمت ماهم تنهایی و دیدن عشق و حال بقیه و از دست رفتن جوونیمونه

انقدر زندگیم از جنس مخالف خالی بوده که نمیدونم چی به چیه ، پسر چی هست اصلا

بعضی وقتا واقعا ناامید و ناراحت میشم ، چون واقعا هیچی هم کم ندارم

حقم این نبود

من فقط ۲۰ سالمه اما دقت کردم هر وقت لبخند میزنم شادم تو جمعم توجه هاخیلی میان سمتم  مثلا غریبه باشن میگن شما پدرتون کیه اسمت چیه  یا مثلا پسرا میان هی حرف بزنن حتی تو بیمارستان خانمه مریضه بود یه کوچولو کمکش کردم باهاش حرف زدم احوالشو پرسید داشت از مامانم پرسید دخترتو شوهر میدی

ماری کوری تنهاو اولین زنی است که دوبار جایزه نوبل دریافت کرده!  (نابینا نیستم😂اسمشه)/🌸دوست نینی سایتی من! خوشحال میشم منو توی تاپیکای فان وانرژی مثبت تگ کنی😍/ 
هم میشه گفت اره هم نه خیلی نمیتونم باجنس مخالف ترتباط برقرار کنم شاید الان بهترم

حتما نیاز نیست که تو بری طرفش بنظر من اگ کسی واقعا دوست داشته باشه خودش میاد جلو مطمعنم متوجه شده که تو آدم کم روی هستی 

اخ اسی چقدرررر منی چقدرررررمن سی سالمهپشه ی نر هم سمتم نمیاد بااینکه قیافم خوبه و از همه نظر نرمالمخ ...

من ادمی که بهم توجه کرده بود رو نتونستم نگه دارم راستی چرا انقد تنهاییم دلم میخواست من با اون اقایی که توصیفش کردم ولی پاکش کردم باهاش بودم