2777
2789
عنوان

چرا بعضی دخترها عشق داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1176 بازدید | 111 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه نه صحیتم اینه که هیچ وقت شرایط بامن جور نبود

اسی جان منم عین توام...

از گاردم متنفرم و بلد نیستم گارد نگیرم...

۲۸ سالمم هس و احساس می‌کنم دیگه دیره.

شهری که من توش زندگی می‌کنم، پسری که سنش به من بخوره ازدواج کرده...

ا تراپیستتون راضی هستین!؟

الان بله

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
نه اینطور نیس... روابط اجتماعی ماها صفره، حتی اگه از صبح تا شب بیرون باشیم

شاید بخاطر اینه که حرفای دوران نوجوانی و تیکه انداختن دختر و پسر به همدیگه و ببخشید دعواها و سگ و گربه بازیهایی که توی سنین پایین مرسومه هنوز توی ذهنت ریشه داره،

اول ذهنیت رو باید عوض کرد، دیدگاه ما به دیگران باید انسانی و محترمانه باشه, همینطور نسبت به خودمون

و خیلی چیزای دیگه. ببخشی زیاد حرف زدم

مغرفی میکنی عزیزم

راستشو بخواین شخصش رو دوست ندارم معرفی کنم

ولی کلینیک ارگانیک مایندد 

سایتشو سرچ کنین میتونین آنلاین وقت بگیرید، تراپیست های خوبی توی این مجموعه کار میکنن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
شاید بخاطر اینه که حرفای دوران نوجوانی و تیکه انداختن دختر و پسر به همدیگه و ببخشید دعواها و سگ و گر ...

با همه با احترام حرف می‌زنم. نمی‌دونم، شاید چون تو بچگی یا گذشته زیاد تحقیر می‌شدم. الان دخترایی که میان پیشم می‌گن ما اول فک می‌کردیم خیلی خودتو میگیری، چقد مغرور بودی.‌‌ ولی واقعا اینطور نبود، من عمیقا احساس تنهایی می‌کنم و کم حرفم...

با همه با احترام حرف می‌زنم. نمی‌دونم، شاید چون تو بچگی یا گذشته زیاد تحقیر می‌شدم. الان دخترایی که ...

میفهمم چی میگی، منم قبلا اینجور بودم اما الان اول منم که میرم سراغ دیگران و باهاشون گرم میگیرم و باهاشون حرف میزنم.

به همه احترام میزارم احترام قلبی و درونی نه اینکه ازشون چیزی طلب کنم. جنس مخالف هم به همین صورته. همه‌ی آدما نیاز دارن دیده بشن و بهشون احترام گذاشته بشه...