2777
2789

یک بار خونه دوستم بودم یک موضوعی پیش اومد رفتم تو حیاط شروع کردم به گریه کردن وقتی داشتم گریه میکردم صدای دو سه نفر میومد کنارم دارن گریه میکنند گریه ام قطع میشد گریه اونا هم قطع میشد ،عجیبترین اتفاقم که جوابی پیدا نکردم 

یشب خونه مادرشوهرم خواب بودیم توی یکی از اتاق ها 

نصف شب بالاسرم یه پیرزن دیدم و روبروم یه مرد ک پاهاش روی زمین نبود و فقط بالا تنه داشت 

مشخصات پیرزن رو ک به همسرم دادم گفت شبیه مادربزرگم بوده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دستشویی خونه پدر بزرگم تو حیاطه و خالمم می‌گفت که چند بار براش پیش اومده که رفته دستشویی و یکی صداش ...

چندوقت پیشا باصدای من و شوهرم بادخترم حرف زده بودن حالا گفتی من یادم اومد

یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

یه بار توحموم بودم شامپو زده بودم چشمام بسته بود آیینه حموم کامل بخار گرفته بود وقتی سرمو شستم چشمام ...

نفر قبلی دست گذاشته رو آینه ، بعد که بخار گرفته جا دستش مونده برا من بارها اتفاق افتاده ، بالای همه آینه هاتون بسم الله الرحمن الرحیم بنویسید

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

من تو تاپیک قبلی ات گفتم ولی بازم اینجا میگم. تاپیک اخز خودمم هست

داستان من خیلی عجیبه شاید بعضیاتون باور نکنین ولی کاملا واقعیه 

تو عمرم برای اولین بار عاشق یه پسر مهربون و دوست داشتنی شدم . رابطه مون عالی بود

ولی چندوقت بعدش مورد ازار اجنه و موجودات بد قرار گرفتم. تو خوابم میدیدم شون واضح میگفتن باید باهام ازدواج کنی و...چندوقت بعد تو خونه مون طلسم های پیدا کردم و کلی چیز دیگه... رفتم پیش دعانویس تا کمکم کنه. اما متاسفانه اون پسری که دوسش داشتم رو از دست دادم

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

چندوقت پیشا باصدای من و شوهرم بادخترم حرف زده بودن حالا گفتی من یادم اومد

خیلی ترسناکه

برای خودمم بیار پیش اومده

فکر کنم برا اینه که خونه بابا بزرگم قبلا قبرستون بوده از این اتفاقا زیاد میوفته

ملا اتفاق ترسناک زیاد میوفته

یادم بیاد باز میگم 

همین الان اومدم راجب یه موضوعی که برا بعضی خانوما می‌تونه ترسناک باشه تاپیک بزنمواسه خودم بامزه بودی ...

عین کدو هالووین شده🤣🤣🤣

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊

یه بار گوشیم تو خونه گم شده بود با تلفن خونه زنگ زدم به گوشیم یکی بزداشت در حالی که کسی خونه نبود 

بعد گوشیمو پیدا کرد تو تماسا شماره خونه افتاده بود چند ثانیه حرف زده بود یکی

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 

سلام میشه برا حل مشکلم‌صلوات بفرستید 

ممنون

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

یه زن فامیل داریم به دعا نوشتن معروفه بعد من بچه بودم کلی بلا ملا سرم آورده دقیقا نمیدونم چیکارم می‌کرد ولی میدونم یه کارائی با من میکرد از موقعی هم‌یادم میاد مریضه و همش بیمارستان در حال رفتار آمده 

هروقت حموم میری بسم الله بگو.متاسفانه یکی از نزدیکان منم تو حموم چندوقت پیش مورد اذیت اونا قرارگرفت.

چی کارش کردن یعنی؟ 

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

شب بود پسرم و شوهرم تو سالن داشتن بازی میکردن من اومدم تو تختخوابم و دراز کشیدم خوابم برده بود یه دفعه از درد سینه بیدار شدم انگار کسی من و نیشگون گرفته باشه بلند شدم هنوز دردش و حس میکردم بلند شدم دیدم شوهرم و پسرم تو سالن خوابیدن 

خیلی ترسناکهبرای خودمم بیار پیش اومدهفکر کنم برا اینه که خونه بابا بزرگم قبلا قبرستون بوده از این ات ...

ما دوماهه اومدیم این شهر و این خونه. خیلی خوشحال بودم وکلی امیدوهدف داشتم برازندگیم تا اینکه فهمیدم .... و واقعا زندگیم مختل شد هدفهام ازبین رفت اشتیاقم کور شد حتی پشیمون شدم از اومدنم ولی راهی نداره مجبورم بمونم. اماتوروخدا دعاکنید ب زودی برگردیم شهرمون

یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

یااااا حسینننننننن

نصف شبی خودمم ترسم گرفت 

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔