2777
2789

جفت پسرام سرماخوردگی شدید گرفتن درحد چی😭بزرگه ازیکشنبه درگیرش بودیم تاپریروز تب داشت..الان سرفه ولش نمیکنه...کوچیکه ام پریروز سرفه هاش شروع شد..سه شبه نمیتونه بخوابه اسپری ذهانی ام بهش داده دکتر فایده نداره..راه حلی یاشربتی که واقعا تاثیرشو دیده باشین بهم بگنین ثواب میکنید😓سه شبه نخوابیدم  ازسرفه هاشون

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

دوا امام کاظم از عطاری بخر و استفاده کن شب قبل خواب

یه تاپیک خوب دارم بخونش مفیده براتون https://www.ninisite.com/discussion/topic/15007685/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%AA%D8%A7-%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D9%85%D9%81%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%A8%DA%AF%D9%85?page=1برا درمان افسردگیتون اینو بخونید. https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%81%D8%B3%D8%B1%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85?page=1 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شربت پروسپان خیلی موثره پروسپیتان نه فقط پروسپان

هیچ فایده ای نداره پسربزرگم داره میخوره ۶روزه

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

پیاز با غذا 

عسل اب ولرم با ابلیمو طبیعی 

شلغم عالیه 

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️                        درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی شما دوست عزیز 🤝🙏

دوا امام کاظم از عطاری بخر و استفاده کن شب قبل خواب

دارم طبع زمستونیشو خوبه واقعا؟؟

مگه آنتی بیوتیک نمیخورن؟

چرا والا..بزرگه دوبار رفته دکتر..امپول زده

کوچیکه ام داره میخوره ازیترومایسین

آویشن یا بابونه

دمنوش درست کن آویشن و همینجوری دم کن بابونه رو با ستاره بادیان و هل امتحان کن منم دعا کن

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺