2777
2789
عنوان

دلم از بعضی آدمای بی فکر گرفته

99 بازدید | 17 پست

عصری عمه م رو دیدم ، حدودا یه شصت هفتاد سالیش هست، برگشت بهم گفت بچت خوبه قشنگ شده زشت بود، گفتم عمه بچم کجا زشت بود خیلیم قشنگه، گفت نه زشت بود مو نداشت حالام مو نداره؟ 😐 جوابش فقط گفتم عمه من بچم موهاشو دکترا گفتن معلوم نیست در بیاد ، همین هیچی دیگه نگفتم جوابش ولی واقعا ناراحت شدم و دلم گرفت😔آخه مگه مو نداشتنش دست من یا خودش بوده

اصلا زشتی و قشنگی آدم ها هم دست خودشون نیست 

کاش آدم ها یاد بگیرند توی انتخاب خدا ایراد نگیرند

حداقل چهره خودشون هست به خودشون ربط داره 

ولی چهره دیگران انتخاب خودشون و خداست 

یعنی به جایی رسیده که از کار خدا هم ایراد می گیرند 😑

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حرف زشتی زده اما اهمیت نده بعضیا مدلشون همینه قصد بدی ام ندارن اما باید ی چیزی بگن چرا دکترا گفتن شا ...

آره کلا مدل حرف زدنش رک و هر چیزی ب ذهنش میاد میگه، سرشب خیلی ناراحت نبودم اما الان از خواب بیدار شدم یادم افتاد خیلی حالم بد شد و انگار غم دنیا اومد سراغم، کاش میدونستیم با حر حرفی که میزنیم چ تاثیری رو آدما میزاریم، 

دکترا میگن فولیکول مو نداره 

اصلا زشتی و قشنگی آدم ها هم دست خودشون نیست کاش آدم ها یاد بگیرند توی انتخاب خدا ایراد نگیرندحداقل چ ...

به خدا بچم زشت نیست اصلا فقط مو هیچی نداره، اتفاقا سفید و چشم درشته

به خدا بچم زشت نیست اصلا فقط مو هیچی نداره، اتفاقا سفید و چشم درشته

درسته و خدای ناکرده قصد زود قضاوت کردن رو نداشتم حقیقتش می خواستم اگرم شخص زشت باشه هم.... 

اما اگر حرفم شما رو ناراحت کرد واقعا عذرخواهی می کنم 🙏🏻 

خب پس اهمیت نده دیگ تو ک اخلاقش رو می‌دونی

میخام اهمیت ندم ولی خب من مادرم بچم از پوست و گوشت و استخونمه حتی اگه زشت هم باشه نباید به ی مادر اینو گفت، الان دارم خودخوری میکنم چرا یه جوابی بهش ندادم که دیگه این حرفو تکرار نکنه ، آخه سری دومشه، سری اول پارسال قبل عید بود که من بخاطر اینکه با لحن خنده گفت بچت هنوز کچله عید نرفتم خونش ببینمش

درسته و خدای ناکرده قصد زود قضاوت کردن رو نداشتم حقیقتش می خواستم اگرم شخص زشت باشه هم.... اما اگر ح ...

نه من از حرف شما اصلا ناراحت نشدم ، کلی گفتم میگم یعنی زشتم نیستو اینجوری میگه

میخام اهمیت ندم ولی خب من مادرم بچم از پوست و گوشت و استخونمه حتی اگه زشت هم باشه نباید به ی مادر ای ...

چی بگم بخدا من خودم بچه ندارم اما از همین الان ب اطرافیان میگم بخدا ک اگ ب بچم بگید زشت دیگ هیچی چون حتی یکی ب گلام یا جوجه هام و... میگ زشت ناراحت میشم چ برسه ب بچه 

میخام اهمیت ندم ولی خب من مادرم بچم از پوست و گوشت و استخونمه حتی اگه زشت هم باشه نباید به ی مادر ای ...

وافعا بهتون حق میدم 

واقعا یکی به عزیز دل آدم چیزی بگه دلش ریش میشه 

یعنی تجربه کردم که آدم صدبار توی دلش می شکنه ولی چیزی نمیگه 💔

و این کسانی هم که در مورد عزیز کسی حرف می زنند کاش بدونند این کارسون گاهی ممکن هست خدای ناکرده باعث اختلاف هم بشه 

بعد گره افتاد توی زندگی شون از خدا گله نکنند از کجا گره افتاد به زندگیم