منم ۳۵سالمه از وقتی خودمو شناختم تو خونه ی پدریم هم سگ داشتم هم گربه .هنوزم هر دو مدلشو دارم ...یعنی یادم نمیاد هیچ روزی از عمر ۳۵سالم من بدون حیوون بودم حتی دانشکاه شهر دیگه قبول شدم یکی از گربه هامو یا خودم اوردم ....ازدواجم کردم فورا گربه خریدم بعدشم سگ ولی تابه این سن جز سرماخوردگی مریضیه دیگه نگرفتم ...سرماخوردگیم شاید هر چندسال بگیرم اخرین سرماخوردگیم سال ۹۳بود ....اینهمه میگن چرا من مریض نشدم وقتی غرق حیوون بودم و هستم و هم خواب و همسفزه ام باهاشون ...وقتی میخوابم سگام یکی اینوره یکی اونورم ....قبل سگام گربه هام روم بودن ت خواب ...موقع غذا هم بخاطر حیوونام رو میز غذا نمیخوریم سفره میندازم رو زمین ...ولی سوای اینا به بهداشتشون خیلی میرسم .....گربه هام که تو اتاق مجزان هیچ ..ولی سگام ک پیشمن وقتی دسشویی میکنن بهشون اموزش دادم صدام کنن و مث انسان میشورمشون چه جیش چه پیپی ....حمام خم هفته ای ۲بار ....بیرونم ک میبرم سگم خودش بدو میرسیم خونه یکراست میره تو حموم تا من
لباسامو عوض کنم برم حمومش کنم یعنی عادت کرده ...سگ جدیدمم از اون یکی همه ی اینارو یاد گرقته و تقلید میکنه ...من به بهداشتشون میزسم بخاطر سلامت خودم ..
ولی اینکه میگن ویروس دارن و عامل مریضین اصلا قبول ندارم ..حیوونی که از ادم به بهداشتش بیشتر رسیدگی میشه چع نریضی ای میتونه داشته باشه اخه ...سگ و گربه ی ولگرد اشغالخور که نیستن ..حتی اوناهم اگه مریضی پوستی و خاصی نداشته باشن مریض نمیکنن ادمهارو بخوایم دست بزنیم بهشون یا تو حیاط زندگی کنن ....