2777
2789
نگفتم همه ی حیوون ها صحبت از سگ و گربه بود بهتره قبل از جواب دادن خوب پاسخ بقیه رو بخونی که دچار سفس ...

مثل کاسکو حرف منو تکرار نکن .اگه لغتی داری از خودت بگو میگم سفسطه گری و نمیخواهی اشتباهت رو بپذیری

قاطی نکن بر‌و ببین من در برابر کدوم کامنت ات جواب دادم .حافظه ات اندازه ماهی هم هست خدا رو شکر .برای همین قاطی میکنی .

گفتی حیوونا باید وارد زندگی انسانها نشن باید محیط خدادادی شون زندگی کنن حوابتو دادم اون هم با معنی اما .... بودی نفهمیدی

باشه ت خوبی بچه 

از استادم پرسیدم گفته حتی واکنش زده باشه امکان داره ناقل باشه و متوجه نشید. به هر حال احتیاط شرط عقل ...

احتمالی نداره استاد من خودش دکترای میکروب شناسی داره

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام اگه ظرف خاک مخصوص خریدی براشو گربه ات قبلاا جای دیگه دستشویی کرده ظرف خاکتو بذار همون جاکلا جای ...

مرسی گلم بعد خاکشون چطوریه باید هی تعویض بشه ؟ خاک مخصوصی داره ؟ و غذا چیا باید بدیم بهشون

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

مثل کاسکو حرف منو تکرار نکن .اگه لغتی داری از خودت بگو میگم سفسطه گری و نمیخواهی اشتباهت رو بپذیریقا ...

طور حرف زدنت قشنگ مشخصه نهایتا هیجده ساله ات باشه به هر حال چیکارت دارم اگه هر چقدر هم مریضی بگیری به من که ضرری نمیرسونه برو بچسب گربه هات 😂

حتی داری اسم رشته رو هم غلط میگی😐اون میکروبیولوژیه. نه میکروب شناسی

ن میکروب شناسی

مرسی گلم بعد خاکشون چطوریه باید هی تعویض بشه ؟ خاک مخصوصی داره ؟ و غذا چیا باید بدیم بهشون

آره عزیزم بعد ی مدت باید عوض شه

بله خاک مخصوص داره باید بری فروشگاه بخری

غذای خشک دارن اما یکم گرون در میاد برات اما اگه بخوای غذا خودت بهش بدی غذای خام نباید بدی هر چیزی رو بپز و بهش بده (ممکنه انگل بگیرن)

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ 

آره عزیزم بعد ی مدت باید عوض شهبله خاک مخصوص داره باید بری فروشگاه بخریغذای خشک دارن اما یکم گرون در ...

مرسی عزیزم خیلی کامل توضیح دادی فداتشم💓😘

😐😐😐آهان. باش. من باور کردم میکروب شناس😑😑😑

افرین حالت برو بیشتر مطالعه کن

دیگه فقط دلم برای حیوونت میسوزه نه خودت. چون اون رو اشتباهش تاکید نمیکنه ولی تو چرا

دلت برای خودت بسوزه گلم

تا یه تاپیک درباره حیوونا زده میشه یه عده پیف پیفو پیدا میشن هزار جور انگ به این زبون بسته‌‌ها بچسبونن 

حیوونایی که کنار ما کلی عذاب میکشن

کسی هم ریپ نزنه حوصله چرت و پرتاتون رو ندارم فقط همینه انسانه که برای محیط زیست خطرناکه حالا واسه ما میان واسه نابودی سگ و گربه ها هم فتوا میدن

کنار ما باش که با هم خورشید رو بیرون بیاریم☀.