2777
2789

مثلا میریم خانه بازی، در حد یه سوپری اجازه میده برم و بیام ولی بیشتر نه... 

یا کلاس نقاشی رو قشنگ میره میشینه ولی من باید بیرون تو محوطه باشم. و نباید ترکش کنم و برم...

از الانم فکر سال دیگشم که باید بره پیش دبستانی. یعنی فکنم دهنم اسفالت میشه قشنگ. 

از طرفی هم مخالف شدید اینم که میگن ولش کن برو گریه میکنه بعد عادت میکنه... حتی تو ویس های دکتر هلاکویی  شنیدم اروپا وامریکام مربی ها بچه ای که گریه میکنن رو میگیرن و به والدین میگن طوری نبس عادت میکنه و شما برین.... خوب این بنظرم خییلی بده... و اصلا موافق همچین روشی نیستم...

دکتر هلاکویی نظرشون اینه که بچرو باید از قبل با یکی از بچه های همون کلاس دوست کرد از قبل...

شما نظرتون چیه؟ یه سال فرصت دارم میخوام بطرز صحیح درستش  کنم. که هم بچه بپذیره هم روح و روانش لطمه نخوره

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند سالشه؟

پسر من چهار سالشه. پیش یک می‌ره.

حدود یکی دو ماه پشت در کلاس نشستم و بهش گفتم تا وقتی خودت نگی، نمیرم.

و هر دفعه میپرسم برم فلان جا ؟ کارمو انجام بدم زود برگردم؟

دفعه قبلی گفت برو زود بیا

ولی در کل اشتباهه ول کنی گریه کنه عادی بشه.

احتمالا تله رها شدگی دارهلطفا زیر نظر یه روانشناس باهاش رفتار کنکه تو بزرگسالی به مشکل نخوره

یعنی چی؟ دقیقا

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

دکتر هلاکویی یه مشاورنماس که جز چرت و پرت چیزی نمیگه

بچتو وابسته تربیت کردی 

به مرور سعی کن ترک کنی

اگه امروز ۱۰ دیقه تنهاش میزاری

فردا ۱۵ دیقه کن

بعدم تو محیط های شلوغ ببر به اجتماع عادت کنه

یا مثلا ببر فروشگاه بگو برو ماست بردار بیار ترس اجتماعیش کمتر شه 

بگو تو بمون من باید برم کارامو انجام بدم.شمارمو دادم به خانم مربی هر وقت خسته شدی بگو زنگ بزنن بهم س ...

میگه اگر بری یادت میره یوقت بیای. 

منم وابستگیم به مادرم زیاد بود خصوصا که من ویلچری بودم و میترسیدم از بچه ها . حدود دو هفته تو کلاس بود باهام بعدش یهویی پسط زنگ غیبش میزد بعدم میگفت تو حیاط بودم . بعدم غیبتاش بیشنر شد میگفت تو خیابون بودم مدیر نمیزاشت بمونم تو حیاط بعد کلا میدیدم رفته میگفت کار داشتم تو حواست نبود من زود رفتمو برگشتم دیگه نبودنش برام عادی شد . اون وسطا هم یکی دوبار جایزه خرید داد معلمم بم دا

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .