2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 76801 بازدید | 2796 پست
موضوع صحبت فردا✅️✅️✅️گوشی وکاور گوشی قدیمیکارتن اضافهباطری اضافه✅️✅️✅️چون ساده بودن سه تاش با هم گذا ...

هیچ کدوم نداریم کلا نداریم چه لازم باشه چه اضافه باشه

شادی صدام کنید
هایدی جان ترک کجایین ما هم ترکیم ترک اردبیل

هممون تهران به دنیا اومدیم و زندگی میکنیم اما اصالتمون از زنجان هست

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب اگه دوسش داشتی چرا گذاشتی خروجی؟!

زیاد نمیپوشیدمش اخه، ست پذیریش کم شده

دیگه تصمیم گرفتم کلا شلوار تیره بپوشم 

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

موضوع صحبت فردا✅️✅️✅️گوشی وکاور گوشی قدیمیکارتن اضافهباطری اضافه✅️✅️✅️چون ساده بودن سه تاش با هم گذا ...

گوشی قبلی مامانم مونده

کارتن اضافه نداریم همشون کاربردین

باطری اضافه هم داریم که برای ساعت استفاده میکنم چون مصرفش بالاست

خدا خیر بده یه بنده خدایی اینجا گفت باطری نیم قلم و یکم فویل میذاره کنارش مثل باطری قلمی میشه و کار میکنه.منم کلی باطری نیم قلم داشتم که نمیدونستم کدوم سالمه کدوم تموم شده با این روش پاکسازیشون کردم و ازشون استفاده میکنم

همسرم علاوه بر گوشی فعلیش یه گوشی نوکیای ساده داره و گوشی قبلیش هم که گفتم خرابه و قراره ببره درستش کنه!

کاور گوشی قدیمیش رو چندروز پیش گذاشتم خروجی

کارتن اضافه دو سه تا دارم گاهی نیازم میشه. مثلا گاهی خروجی موقت هارو داخل کارتن میذارم که بعدا بررسی کنم و... و بعد با خروجی ها یا زباله های خشک خارج میشن 

باتری اضافه چندتا داریم. همسر زیاد خریده. چون مصرفی هستن خودشون کم کم میرن خروجی

خانمهای گل چرا از چادر عقدتون بعنوان چادر نماز استفاده نمی کنید یا اگر نو مونده چرا به حرم هدیه نمی ...

چادر عقد من اکلیلی بود اینقدر اکلیل هاش زیاد بود که هزاربار شستمش ولی بازم پاک نشدن مجبور شدم بذارم خروجی ( دادم به کسی). به درد حرم هم نمی‌خورد چون به دست هرکی می‌خورد فکر کنم لعن و نفرینم میکردن که اکلیل بارونشون کردم 😁

چطوری اعلاشویی کردین؟

همه طبقاتش بعلاوه طبقه های روی در وکشوها وروکش طبقات رودر اوردم وشستم. داخل یخچالم اول بادستمال خیس وبعد با اب وکف وسرکه واینا دستمال کشیدم وبعد دستمال خشک وبعد همه چیزوکه میزاشتم توی یخچال دوباره دستمال میکشیدم

لطفالایک نکنین. 

دوتا گثشی قدیمی، ویدونه قاب گوشی خودم که ازاین کیفی هاس وچرمه. چون گوشی روسنگین میکنه نمیندازمش ودلمم نیومده فعلا بندازم بره

لطفالایک نکنین. 
همه طبقاتش بعلاوه طبقه های روی در وکشوها وروکش طبقات رودر اوردم وشستم. داخل یخچالم اول بادستمال خیس ...

ممنونم. لایکو برداشتم اول متوجه نشدم🌸

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

خانمهای گل چرا از چادر عقدتون بعنوان چادر نماز استفاده نمی کنید یا اگر نو مونده چرا به حرم هدیه نمی ...

ااتفاقامن گذاشتمش برای چادرنماز مهمان الان سه تاچادرنماز دارم یکیش همین چادرعقدم، یکی چادری شبیه چادرعروس که سوغات بوده ویدونم کلاهدار که خودم باهمون کلاهدارنماز میخونم. حتما وقتی رفتم مشهد یکیشونومیبرم ممنون که گفتی، اخه مهمون زیادی ندارم اونایی هم که دارم یانماز نمیخونن یابخونن هم باچادر خودشون میخونن مادرای خودم وهمسرمم کلا چون لباسشون پوشیدس چادر نمیندازن وقت نماز😁

لطفالایک نکنین.