2777
2789
عنوان

افزایش ایرانخودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 2097 بازدید | 157 پست
یا خدا .پس باید شکر گزار باشم😅

اره واقعا 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یا خدا .پس باید شکر گزار باشم😅

سلام عزیزم خوبید

شما تکمیل وجه کردید؟

بهتون گفتن کِی ماشینتون رو تحویل میدن؟

برای منم امروز پیامک تکمیل وجه اومد😍

از پنجره دل خدا دید بهتری دارد
سلام عزیزم خوبیدشما تکمیل وجه کردید؟بهتون گفتن کِی ماشینتون رو تحویل میدن؟برای منم امروز پیامک تکمیل ...

سلام گلم .بله تکمیل کردیم.گفتن از روزی که پول واریز میشه تا حداکثر ۹۰ روز تحویل میدن اگر دیر تر بدن خسارت میدن

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰
سلام گلم .بله تکمیل کردیم.گفتن از روزی که پول واریز میشه تا حداکثر ۹۰ روز تحویل میدن اگر دیر تر بدن ...

مبارک باشه عزیزم 

انشاءالله خیلی زود تحویلتون بدن و با سلامتی و دلخوش سوارش بشید❤

واای ۹۰ روز؟

چه خبرشونه

من شنیده بودم تا ۴۰ روز میدن، ینی تا ۹۰ روز پولمون بمونه

خوبه والا میدونی چقدر سود میبرن

از پنجره دل خدا دید بهتری دارد
مبارک باشه عزیزم انشاءالله خیلی زود تحویلتون بدن و با سلامتی و دلخوش سوارش بشید❤واای ۹۰ روز؟چه خبرشو ...

سلامپ باشی عزیزم همچنین برای شما ❤️

چمیدونم والا هر روز یه بامبول سوار میکنن

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰
بله قرار داد به این صورته که به قیمت روز محاسبه میشه .دعوتنامه هم ۲۸ آبان صادر شده ولی اخبار دیشب گف ...

اخبارو ولش کن نمیشه بهش سندیت داشت.بگرد ببین بخشنامه ای هست یا نه.اینا بخشنامه خودشونو بهش پایبند نیستن و احتمال کمی داره که بهش عمل کنند چه برسه به اخبار.برو تو سایتشون ببین بخشنامه ای هست که تاریخ مشخص کرده باشه یا نه.