دیشب تو اخبار گف کسایی که تا قبل ۱ آدر دعوتنامه براشون بیاد افزایش قیمت اعمال نمیشه براشون.اما دیشب برا من دعوتنامه صادر شده ولی افزایش وجه خورده بهش 🤐تکلیف چیه؟چرا دروغ میگن خب
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بله قرار داد به این صورته که به قیمت روز محاسبه میشه .دعوتنامه هم ۲۸ آبان صادر شده ولی اخبار دیشب گف ...
اخبارو ولش کن نمیشه بهش سندیت داشت.بگرد ببین بخشنامه ای هست یا نه.اینا بخشنامه خودشونو بهش پایبند نیستن و احتمال کمی داره که بهش عمل کنند چه برسه به اخبار.برو تو سایتشون ببین بخشنامه ای هست که تاریخ مشخص کرده باشه یا نه.