2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 80492 بازدید | 2903 پست

امروز جا میوه ای یخچال سروسامان دادم....دوتا لیمو ترش که خراب شده بودن... یک دونه هویج خراب شده.....تصمیم گرفتم مرتب جا میوه ای چک کنم.... بچه ها شما میوه ها که میخرید بلافاصله همشونو میشویید؟

برنامه تون چیه که میوه ها قبل از خراب شدن خورده بشن؟

گاهی اوقات شوهرم میوه زیاد میگیره 

امروز جا میوه ای یخچال سروسامان دادم....دوتا لیمو ترش که خراب شده بودن... یک دونه هویج خراب شده..... ...

اره من میشورم خشک میکنم میزارم یخچال،چون خودم و دخترم خیلی میوه دوست داریم خونه ما زود تموم میشه،مگر اینکه واقعا حجمش زیاد باشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروز مهمونامون رفتن،مثل روزهای تمیز کاری همه جارو جارو زدم گردگیری کردم،سینک و سرویس های بهداشتی شستم✅گاز و هود و حسابی برق انداختم✨کابینت هارو چک کردم همه چی مرتب و منظم سرجاشه💫

ورودی این چندروزمون: یک دست لباس برای دخترم ،یک جفت پاپوش بافت برای خودم،روغن حیوانی و شیره انگور و فطیر و ...سوغاتی بودن که مهمونام زحمت کشیدن اوردن✨

یک دست لباس مهمونی هم به سلیقه خودم برای دخترم گرفتن که نگه میدارم واسه عید

یک شلوار خونگی و شال و بالم لب برای خودم و جوراب شلواری برای دخترم خریدم🌿جوراب شلواری قبلیش رفت خروجی

بالم لب قبلیم یکم داره چند روز استفاده کنم میره خروجی

از خیلی وقت پیش دوست داشتم فریزرم از اینی که هست کوچیکتر باشه یا کاش کلا میشد یه جوری زندگی کرد که ا ...

عزیزم یخچالون چند فوته که میگین بزرگه؟

مال من ده فوته. تقریبا بیشتر مواقع تنهام. به نظرت به فکر یخچال بزرگتر باشم یا رو وسایل دیگه هزینه کنم؟

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
موضوع صحبت امروز✅️✅️✅️انباشتگی های گوشی ولب تاپ✅️✅️✅️منظوزش همون عکس وفیلم برنامه های اضافه

وای که من همیشه این بخش برام سخت ترینه، مخصوصا عکسا، تو اینم سعی میکنم ورودی عکسم رو کم کنم 

موضوع صحبت فردا✅️✅️✅️تقویم وپلنر قدیمیلیبل واستامپ✅️✅️✅️

تقویم قدیمی ندارم، پلنر بولت ژورنال دارم که نگه میدارم برای سال های قبل رو، برام دفتر خاطراته بیشتر، لیبل و استامپ کلا نداشتم 

عزیزم یخچالون چند فوته که میگین بزرگه؟مال من ده فوته. تقریبا بیشتر مواقع تنهام. به نظرت به فکر یخچال ...

نمیدونم گلم 

حالا شاید همسرم بدونه، میپرسم ازش

به نظرم رو وسایل ضروری دیگه تمرکز کن 

اینکه میفرمایید بیشتر مواقع تنهایید دلیل بسیار خوبیه که به یخچال بزرگتر نیازی ندارید 

فقط رو خوراکی های تو یخچال مدیریت داشته باش 

اگه بیشتر غذاهای درست شده تو یخچال هست یعنی باید مقدار کمتری درست کنید در حدی که زیاد نیاد

اگه بیشتر میوه و چیزهای دیگه ست 

پس باید مقدار کمتری بخرید 

❌لایک❌

ورودی:

یه دیس چوبی پایه دار هدیه مهمانم

لزوما نیاز ندارم ولی خوب برای تنوع خوبه

بسته به نیازم تهیه کردند

همین الان مهمونام رفتن ببینم جون دارم خونه جمع کنم یانه

شادی صدام کنید
موضوع صحبت امروز✅️✅️✅️انباشتگی های گوشی ولب تاپ✅️✅️✅️منظوزش همون عکس وفیلم برنامه های اضافه

بعد از روز عکسبرداری معمولا آخر شب چک میشه و پاکسازی میشه .

اسکرین ها هم بعد از مدتی پاک میشه 

دستور شیرینی یا غذا بعد از درست شدن پاک میشه .

برنامه اضافه ندارم 

امروز جا میوه ای یخچال سروسامان دادم....دوتا لیمو ترش که خراب شده بودن... یک دونه هویج خراب شده..... ...

میوه هایی مثل پرتقال و نارنگی و... شسته و روی میز میزاریم که جلو چشممون باشه . اضافات یخچال 

لیمو ترش و نارنج نظم دهنده جدا دارن داخل یخچال

جا میوه ای یخچال سعی میکنم میوه نذارم اصلا 🙂 و کلا همه چیز توش هست الی میوه 

از نظم دهنده استفاده میکنم و هربار که میرم یخچال چک میکنم. نیاز باشه میوه هایی رو خشک میکنیم یا مربا .

تو خونه ما میوه تا حالا خراب نشده خداروشکر . همه مون میوه خور هستیم . میوه تمام بشه میریم سراغ گل کلم و شلغم خام و گوجه و ...😂