2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 80502 بازدید | 2904 پست

از خیلی وقت پیش دوست داشتم فریزرم از اینی که هست کوچیکتر باشه یا کاش کلا میشد یه جوری زندگی کرد که اصلا نیاز به فریزر نداشته باشم. 

بااین توصیف، فکر کن شریک زندگیت! بخواد با خرید یه فریزر بزرگ صندوق دار سوپرایزت کنه😭😭😭

عمق فاجعه رو میبینید دوستان؟! 🤦🏼‍♀️

❌لایک❌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

موضوع صحبت فردا✅️✅️✅️گوشی وکاور گوشی قدیمیکارتن اضافهباطری اضافه✅️✅️✅️چون ساده بودن سه تاش با هم گذا ...

باطری اضافه داریم و به مرور استفاده میکنیم

کارتن اضافه هم دو تا داریم یکی رو همسر کتاب گذاشته یکی هم پسرا اسباب بازی گذاشتن گذاشتیم بالای کمد دیواری چون مهمان بچه دار دارم هر وقت بچه ای بیاد خونمون کارتن رو میارن بازی میکنه

ققنوس

باطری اضافه نداریم مصرفی هستن همشون استفاده میشن

گوشی اضافی یدونه خراب داریم که مال همسرم هست و بی استفاده مونده باید تعمیر بشه مدلشم قدیمیه

کارتن اضافی چند تا دارم برا وسایلای آشپزخونه که کارتن خودشون خراب شده برا اسباب کشی انشالله هروقت بریم خونه خودمون همه رو میذارم خروجی فعلا مجبورم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
موضوع صحبت فردا✅️✅️✅️گوشی وکاور گوشی قدیمیکارتن اضافهباطری اضافه✅️✅️✅️چون ساده بودن سه تاش با هم گذا ...

از این لیست فقط یدونه گوشی خیلی قدیمی تاشو دارم(اولین گوشیم😁) هر چقدر گشتم یه شارژر سونی اریکسون پیدا کنم که روشنش کنم پیدا نشد، دیگه میخوام بدم دست بچه ها بعنوان اسباب بازی

خانمهای گل چرا از چادر عقدتون بعنوان چادر نماز استفاده نمی کنید یا اگر نو مونده چرا به حرم هدیه نمی ...

سلام من چادر عقدم رو پارسال خروجی دادم، البته دو تا چادر دارم یکی دیگه اش هست

دلیل اینکه باهاش نماز نمیخونم اینه که خیلی نازکه اصلا به درد هیچ کاری نمیخوره نه نماز خوندن،نه حرم

فقط برا تزیین سر سفره عقد خوبه کارایی دیگه نداره

گوشی اضافه یدونه نوکیا قدیمی همسرم داره

دوتا قاب گوشی دارم خودم که یکیش باید بره خروجی ولی باید یجوری ردش کنم همسرم نفهمه😁

باتری ها همه کاربردین به غیر از چند تا باتری بزرگ که نمیدونم به چه کار میان فعلا گذاشتم توی وسایل همسرم.

کارتن هم یه تعداد داریم که برای اثاث کشی لازممون میشن، غیر از اونا هر چی توی خونه بود کم کم پاکسازی کردم و دادم بیرون.

نهال🌱

سلام عزیزان فعال وهمیشگی

نزدیک دوساله همراهتون پیش میام پست نذاشتم تا بحال اماااااا بسیار ازتون یاد گرفتم و کلی انگیزه گرفتم تقریبا هرروز قبل شروع کارها باخوندن کامنت های شما انرژی میگیرم بعد میرم سراغ زندگی روزمره.

ذاتا طرفدار مینیمالم فکر میکردم که هستم اما مدتی پیش که اسباب کشی داشتم فهمیدم که زهی خیال باطل ...

ممنونم ازتون که تاپیک رو فعال نگه میدارید 

خوب من ارد فریز نمی کنم مصرف پودر سوخاری نداریمپنیر پیتزاااا خیلی دیرررر به دیررر می خرمخیلی کم پیش ...

شادی جان من خیلی دیر کیک میپزم بخاطراینکه حشره نزنه میزارمش. الوخورشتی هم همنیطور ازترس حشره، گل کلم هم براب توی خورشت استفاده میکنم که ساای یدونه گل میخرم وکافیه

لطفالایک نکنین. 
شادی جان من خیلی دیر کیک میپزم بخاطراینکه حشره نزنه میزارمش. الوخورشتی هم همنیطور ازترس حشره، گل کلم ...

خوب اگه دیر کیک می پزی کم بخر من با اینکه مداوم کیک می پزم یعنی ارد نداشته باشم انگار روغن وبرنج ندارم

با اینحال هر دفعه دو کیلو یا یک کیلو می خرم

شادی صدام کنید

شنبه یه مهمون عزیز دارم که اولین بار میاد خونمون بافث خیر شد صبح یخچال حسابی تمیز کردم تمام قفسه ها وطبقاتش

یه شیشه ترشی که سوغات بود ومورد پسندم نبود خروجی

یه دونه به گذاشتم شب خرد کنم بخوریم

هی می رم درش باز می کنم نگاه می کنم

یکی دوتا ایتم گذاشتم دکم دست استفاده کنیم

شادی صدام کنید

سلام 🥰

من امروز چند تا خروجی داشتم خیلی خوشحالم، دو هفته ای هم هست که بجز وسایل خوراکی چیزی ورودی نداشتیم 

🗑️لیست خروجی های امروز:

✅ یه مانتو که چندساله دارمش زیاد مورد پسندم نیست ولی هر سال چندبار میپوشمش که خودمو راضی کنم نگهش دارم ولی دیگه امروز گذاشتمش خروجی 

✅ دوتا زیر کاپ کیک پلاستیکی که به اصرار همسر نگهش داشته بودم 

✅یه زیر ماگ 

✅دوتا شال گردن 

✅شلوار خونگی 

✅حوله صورت نو بود ولی خب اضافه بود و به کارم نمیومد 

هر کدوم که میشد گذاشتم برای کسایی که نیاز دارن بقیش هم رفت بازیافت 😍