2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عدس پلو همسر نمیخوره لوبیا پلو تازه خوردیم قاطی پلو چیه ؟

سینه مرغ ریش ریش  و سیب زمینی رب ادویه قاطی کنی بزار لا به لای پلو 

ماکارونی هم هست.

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

سیب زمینی رو حلقه کن سرخ کن خیلی کم سرخ شه

بادمجونم حلقه کن سرخ کن  کم سرخ کن

بعد یه پیاز  نگینی خورد و زردچوبه نمک فلفل بزن و گوشت چرخکرده بزن و تفت بده و یه کوچولو رب بزن 

بعد یه لایه سیب زمینی یکم چرخ کرده و یه لایه بادمجون همینطوری بچین تا تموم شه درآخر روی موادو با پنیر پیتزا بپوشون و درتابه رو بزار زیرش و کم کن تا پنیر آب شه

ینی عااااالی😋😋

ما با نون میخوریم

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻

ماکارونی 

سسشو درست کردم دارم دخترمو میبرم کلاس ،برم خونه بقیه شو درست کنم با سالاد 😋

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
سیب زمینی رو حلقه کن سرخ کن خیلی کم سرخ شهبادمجونم حلقه کن سرخ کن کم سرخ کنبعد یه پیاز نگینی خورد ...

وااای به به 

حتما این غذا رو درست میکنم 

ولی الان نه پنیر دارم نه بادمجون 

فردا میخرم خرید حتما درستش میکنم 

مرسی قشنگم ❣️

من امروز روزه گرفتم برا خودم سوپ پختم ‌برا ناهار همسرم هم آبگوشت .گوشت کوبیده ها رو شب میخوریم ‌.ما ...

ناهار میاد؟

الان ماه رمضون بخواد هر روز بیاد عاصی نمیشی؟

یا اونم روزه می گیره

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻