2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 57201 بازدید | 2184 پست

خانوما اگه از محصولات پریل استفاده میکنید از دیجیکالا برای من تخفیف اومده دوست داشتید استفاده کنید❤️

تا ۲۵٪ تخفیف + ارسال رایگان!
برای خرید پریل از سوپرمارکت دیجی‌کالا
کد تخفیف: FDBCPRA241 | تا آخر هفته⏰

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

موضوع صحبت فردا با لیست دختر آفتاب✅️✅️✅️خوراکی های تاریخ گذشتهخوراکی هایی که تهیه کردید ولی طعم ومزه ...

میتونم بگم تقریبا همچین چیزی نداریم خیلی زود به زود مواد غذایی رو چک میکنم!!!

هر چیزی که دوست نداشته باشم نمیخرم از کسی خوراکی هم هدیه بگیریم که دوست نداریم سریع میدم به خانوادم اونا همه چی رو میخورن و دوست دارن !!!!!! 

ماهانه از فروشگاه یه سری تنقلات می‌خرم میذارم تو کابینت مهمون اومدنی میچینم رو میز 🥰 

آزمایش نمی‌دم آنالیز انجام میدمکرم مرطوب کننده رو نمیدونم ولی آبرسان استفاده میکنممارک کلینیک و نوتر ...

ققنوس جان  ابرسان میزنید دیگه مرطوب کننده نمیخواد؟

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

خداقوت به همگی💐🌸خیلی خوبه حرفهاتون

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

بله زود کثیف میشه ولی عمری هست.چون بچه هام کوچیکن زود ب زود کثیف میشن و میندازم ماشین لباسشویی.ولی س ...

اره واقعا همینطوره. شاید هم بخاطر جنس پلاستیک هست که انگار هرچی میشوری یک لیزی خاصی داره

ققنوس جان ابرسان میزنید دیگه مرطوب کننده نمیخواد؟

بسته به نوع پوست داره 

دکتر به بنده چیزی مربوط به مرطوب کننده نگفتن اما خواهر بزرگم تو محصولاتی که دکتر براشون توصیه کرده مرطوب کننده نیز دارن

ققنوس

من مواد غذایی رو بازبینی کردم

مقداری زرد آلو خشک خروجی شد(من و همسرم حساسیت داشتیم بهشون)

مقداری خرما میدم مامانم حلوا درست کنه

و ی شیشه صعلب که کهنه شده دیگه

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿
بسته به نوع پوست داره دکتر به بنده چیزی مربوط به مرطوب کننده نگفتن اما خواهر بزرگم تو محصولاتی که دک ...

💐فکر کردم جز الزامت هست برای حفظ رطوبت. ممنونم

💐فکر کردم جز الزامت هست برای حفظ رطوبت. ممنونم

باید دکتر تشخیص بده 

من یه مدت ابرسان خالی زدم پوستم خیلی خشک شد 

حیف دکتر پوست خوب نمیشناسم وگرنه محصولاتی که دکتر تجویز کنه خیلی بهتره

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

این کمد کلا خالی کردم.... یک پلاستیک پاکسازی شد و یک پلاستیک از کتاب ها بردم انباری....

یکسزی از کتاب ها برای کلاس ششم پسرم لازم میشه چون الان پنجم هست . و یکسزی کمک درسی هم برای سالهای بعدی دخترم....

اما هرچی کاغذ و کاربرگ بود گذاشتم کنار....چند تا کتاب مناسب هم بود که احتمالا برای دختر داداشم ببرم....